Play Store, Daha Kolay Erişilebilir Bir İstek Listesi Tuşunu Test Ediyor

19
3
2
0
0
Her gün dünya çapında kullanıcılara çeşit çeşit Play Store arayüzü gözüküyor. Hatta aynı cihazda, aynı hesapta bile Play Store hiçbir güncelleme yapmadan bir görünüşten diğerine geçebiliyor. En son, eş zamanlı uygulama indirmeleri gözükmüştü ancak bugün daha ufak ama önemli bir değişiklikten bahsedeceğiz: ulaşması kolay bir istek listesi tuşu.

Bembeyaz uygulama liste tasarımı sunulmadan önce, istek listesi ikonunun uygulama adı yanında olduğunu hatırlayabilirsiniz. Bu sayede hâlâ hatalı olan ya da derhal ihtiyacınız olmayan bir uygulama veya oyunu kolayca kaydedebiliyordunuz. Renksiz, beyaz uygulama listesi arayüzüyle istek listesi ikonu, uygulama ana sayfasından kaldırılıp sağ üstteki açılır menüye koyulmuştu.

Bu yeni testte, ikonun tekrar uygulama sayfasının üstüne koyulduğunu görebiliyorsunuz. İkon, isim çubuğunda açılır menüyle arama ikonunun arasında duruyor. Böylece iki yerine tek dokunuşla uygulamaları istek listenize ekleyebiliyorsunuz.

Bu, şimdilerdeki Play Store tasarımındaki çoğu şey gibi sunucu bazlı bir değişiklik ve yaygın bir şekilde kullanımda değil gibi gözüküyor. Bu yüzden istek listesi özelliğini kullanmayı seviyorsanız tek dokunuşla bu özelliğe erişmek için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/20/play-store-is-testing-a-more-easily-accessible-wishlist-button/
19
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
2
0
0