Pokémon Sword & Shield’ın, Yeni Pokemonları Gösteren Fragmanı Yayınlandı

9
3
1
1
1
Pokémon serisinin yeni oyunu Pokémon Sword & Shield için yeni bir fragman yayınlandı. Galar bölgesine gelen birkaç yeni Pokémonla beraber Weezing’in “Galarian” versiyonu da fragmanda yer aldı.

Önümüzdeki Kasım ayında yayınlanacak yeni Pokémon oyunu Pokémon Sword & Shield’dan yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Weezing, Zigzagoon ve Linoone’nin Galarian versiyonu ile birlikte birkaç yeni Pokémon da yer aldı.

Fragmanda gösterilene göre Zigzagoon ve Linoone’nin Galarian versiyonlarının ikisi de siyah ve beyaz renklerine sahipler. Ayrıca Linoone’ye yeni bir evrim daha eklendi. Linoone artık Obstagoon’a evrilecek. Fragmanda yer alan Pokémonlardan biri de Pikachu’ya benzeyen yeni bir Pokémon idi: Morpeko. Morpeko, Elektrikli tür olan “Full Belly” ve karanlık tür olan “Hangry” formlarına sahip.

Ancak asıl ilgimizi çeken Pokémon ise Weezing’in Galarian versiyonu.

Pokemon Sword & Shield

Weezing, ilk nesil Pokémonlarından biridir ve zehirli bir Pokémondur. Koffing'den evrilmektedir. Adları hırıltı anlamına gelen “Wheezing” kelimesinden türetildiğinden ve sürekli duman çıkardıklarından aklımızda örnek alınmayacak davranışları çağrıştıran bir tipe sahiptirler. Weezing’in yeni versiyonu Galarian Weezing ise görünüşüyle bu algıyı çok daha başka yerlere taşımış. Yüzlerinde dumandan meydana gelen yeşil sakallara ve kafalarında fabrika bacası gibi tüten bacalara sahipler.

Galarian Weezing sadece zehirli bir tür değil, aynı zamanda peri türü olarak geliyor. Yeni Pokémon’da bulunan bazı hareketler ise şöyle: Aromatic Mist, Floral Healing ve Nature’s Madness.

Pokémon Sword & Shield, 15 Kasım'da Nintendo Switch'e platformunda piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://mashable.com/article/pokemon-sword-shield-weezing-bong/
9
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
1
1