Pokémon Go'dan Tüm Dünyadaki Oyuncuları Rakip Yapacak Mod: GO Battle League

13
2
1
1
0
Pokémon Go'nun yerel PvP modu Trainer Battles ile aranız çok iyi değilse Pokémon Go ekibinin çalışmaları arasında yeni bir mod olduğunu duymaktan memnun olacaksınız. Niantic, 2020 başlarında yayınlanacak olan GO Battle League’i açıkladı.

GO Battle League, dünyanın dört bir yanındaki Pokémon eğitmenleriyle savaşmanıza imkân verecek. Şirket, çevrimiçi eşleştirmenin nasıl çalışacağı veya oyuncuların küresel sıralamada nasıl sıralanacağı hakkında fazla bilgi vermedi.

Trainer Battles, sizi bölgenizdeki eğitmenlerle savaşmakla sınırlandırıyordu. GO Battle League ise sizin seviyenize yakın olan daha fazla eğitmen bulmanıza yardımcı olacak. Dolayısıyla eğlencenin ve rekabetin daha fazla olduğu savaşlar bizleri bekliyor.

Pokémon Go ekibinin GO Battle League açıklaması:

pokemon go

Oyunun heyecanını üst düzeyde tutmak için mücadele eden Niantic, bugün yaptığı bir paylaşımla şu açıklamaları yaptı: “Savaş, en başından beri Pokémon evreninin temel bir parçasıydı. Pokémon GO içerisinde mevcut olan Trainer Battles'a dayanacak bir özelliğin gelişimini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu özelliğe GO Battle League adı verilecek. GO Battle League, oyuncuları Pokémon ile dünyayı keşfetmeye teşvik edecek."

Eğitmenlerin GO Battle League'in çevrimiçi eşleştirme sistemiyle dünyanın dört bir yanından rakiplerle savaşabileceklerini açıklayan ekip, açıklamaya şöyle devam etti: "Bu özelliğin Pokémon GO savaş deneyimini daha rekabetçi ve erişilebilir hâle getireceğini umuyoruz. GO Battle League, 2020'nin başlarında kullanıma sunulmak üzere hazırlandı. Yakında özel bir Dev Insights videosunda daha fazla ayrıntı paylaşacağız. Bizi takipte kalın.” 

Pokémon Go ekibi, oyuncu eşleştirmesi ve sıralama konusunda ayrıntılı bilgi vermiş değil. Onların da söylediği gibi takipte kalmamız ve neler olacağını görmemiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/pokemon_go_battle_league_will_let_you_fight_against_trainers_from_around_the_world-news-39748.php
13
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
0