Pokémon Go’nun Bol İçerikli Cadılar Bayramı Etkinliği Duyuruldu

8
4
4
1
1
Pokémon Go'nun Cadılar Bayramı etkinliği, oyuna pek çok yeni içeriği ve Pokémon'u beraberinde getirecek. Oldukça zengin içeriğe sahip olan bu etkinlik, 17 Ekim'de başlayacak.

Yaklaşan Cadılar Bayramı ile birlikte birçok oyuna bu olayı kutlamak amacıyla pek çok yeni etkinlik ve oyun içi eşya ekleniyor. Bu furyaya katılan son oyunsa bir dönemin efsane oyunu olan Pokémon Go oldu. Oyuna 17 Ekim 2019 ve 1 Kasım 2019 tarihleri arasında Cadılar Bayramı temalı ürkütücü bir etkinlik eklenecek.

Etkinlik kapsamında birkaç yeni Pokémon ve Shadow Pokémon'a ek olarak yeni etkinlik ve oyuncuların ilgisini çekecek yeni Cadılar Bayramı temalı kostümlü Pokémon da oyuna eklenecek. Bu noktada 17 Ekim’den itibaren oyuncular, Pikachu’yu doğada Mimikyu kostümü giymiş şekilde bulabilecekler.

Etkinlik kapsamında pek çok yenilik gelecek:

Pokemon Go

Cadılar Bayramı etkinliği boyunca oyuncular; Bulbasaur, Charmander ve Squirtle'ın kostümlü versiyonlarına erişebilecek. Bu kostümlerde Bulbasaur; Shedinja kostümü, Charmander; Cubone kostümü ve Squirtle da Yamask şapkası ile görünecek ve yakalanabilecekler.

Etkinlik, mistik Pokémon Darkrai'yi de baskınlarda ortaya çıkaracak. Bu korkunç Pokémon, oyunun yeni '5 Yıldızlı Baskın Patronu' olacak ve yakalanabilecek. Oyuncular ayrıca hayalet türü Pokémon olan Yamask'ı (ve parlak versiyonunu) vahşi doğada yakalama fırsatına da sahip olacaklar.

Pokemon Go Cadılar Bayramı

Cadılar Bayramı kapsamında Roket Takımı, bu etkinlikler boyunca Pokémon savaşlarında kullanmak amacıyla yeni Shadow Pokémon'u da beraberinde getirecek. Ayrıca Weedle, Kakuna, Beedrill, Electabuzz, Magmar, Lapras, Mareep, Seedot, Nuzleaf, Sableye, Trapinch, Cacnea, Shuppet ve Duskull; Roket Takımı tarafından ele geçirilen ve başarılı bir savaş sonucu yakalanabilecek Pokémon’lar olarak oyunda gözükecek.

Tüm bunların yanı sıra Spiritomb da geçen yılın Cadılar Bayramı etkinliğinden bu yana ilk defa yakalanabilir hâle getirilecek. Bu doğrultuda oyuncular, artan spawn oranları sayesinde vahşi doğada daha fazla karanlık ve hayalet tipi Pokémon ile karşılaşacaklar.

Son olarak oyuncular, bir Pokémon'u yakalama, transfer etme ve kuluçkalama başına 2 şeker kazanacaklar. Bu şekerler, oyun içi bonuslar da dâhil olmak üzere oyun içerisinde kullanılabilecek ve Pokémon gelişiminde rol oynayacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/14/pokemon-go-halloween-event/
8
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
4
1
1