League of Legends Benzeri Pokemon Oyunu Pokemon UNITE'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

55
9
6
2
1
Pokemon'un ilk stratejik takım savaşı oyunu olacak Pokemon UNITE'dan uzun süre sonra yeni haber geldi. Oyun, temmuz ayında Nintendo Switch için yayınlanacak. Android ve iOS kullanıcıları ise eylül ayını bekleyecek.

Son yıllarda pek çok farklı oyunla karşımıza çıkan Pokemonların bir eksiği MOBA türünde bir takım savaş oyunuydu ki bu alanın büyük potansiyelinin farkında olan Nintendo geçtiğimiz yıl Pokemon UNITE adlı League of Legends benzeri oyununu duyurmuştu. Oyunla ilgili bugün yeni gelişmeler paylaşıldı.

Nintendo bugün oyunun internet sitesinden yaptığı duyurularla oyunun ne zaman hangi platforma geleceğini açıkladı. Ayrıca oyunla ilgili bazı teknik bilgiler de Pokemon hayranlarına sunuldu. Pokemonlarla mücadelenin nasıl olacağı ise merak konusu.

Switch'e temmuzda, mobile eylülde

pokemon unite

Nintendo'dan gelen açıklamaya göre Nintendo Switch oyuncuları, Pokemon UNITE oynamaya temmuz ayında başlayabilecek. Android ve iOS kullanıcılarının ise oyunu denemek için eylül ayını beklemeleri gerekecek. 

Nintendo hesabını ya da Pokemon Trainer Club hesabını kullanarak giriş yapanlar, herhangi bir cihazdaki oyun bilgilerini görebilecek. Bu özellik sayesinde Nintendo Switch kullanıcıları evlerindeki televizyonlardan oyuna katılabilecek. Ayrıca oyunu mobilde de kolaylıkla oynayabilecekler.

Açıklamalarda bir başka dikkat çeken nokta ise oyunun platformlar arası oynamayı desteklemesi planı oldu. Yani Nintendo Switch kullanan bir oyuncu ile mobil cihaz kullanan bir oyuncu bir arada ya da karşılıklı olarak mücadele edebilecek.

Dört farklı dil seçeneği

pokemon unite

Pokemon UNITE oyunu için şimdilik dört farklı dil seçeneğine kavuşacağını da açıklamalarda görebiliyoruz. Oyunun çıkışından sonra ilk aşamada Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dillerinde de oynanabilir olacak. 

Nintendo'nun en başarılı markaları arasında yer alan Pokemon, ülkemizde daha çok animesi ile bilinmesine rağmen her zaman için oyunlar göz önüne alınarak hazırlanmıştı. Daha önce macera oyunu, klasik Pokemon oyunları, kart oyunu gibi versiyonlarını gördüğümüz marka bakalım Pokemon UNITE ile bir başka başarılı yapıma imza atabilecek mi. Pokemon UNITE oynamak ister miydiniz?

55
9
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
55
9
6
2
1