PornHub’tan Gülümseten Yılbaşına Özel Reklam Videosu

2
1
0
0
0
PornHub’tan Gülümseten Yılbaşına Özel Reklam Videosu
Yılbaşında yalnız kalanlara yardım etme amaçlı reklam videosu yayınlayan PornHub, takipçilerine kişisel ve özel hediyeler öneriyor.

Yılbaşını birçoğumuz ailelerimizle ya da arkadaşlarımızla geçireceğiz. Fakat herkes bizim gibi şanslı değil maalesef. Bu özel günü evlerinde tek başına, yapayalnız geçirecek insanlar da var. PornHub, bu kişileri unutmayarak gülümseten bir reklam videosu yayınladı.

Silent Night’ yani Sessiz Gece adını taşıyan reklam videosunda yılbaşını yalnız ve üzgün bir şekilde geçiren güvenlik görevlisine, temizlikçi kadına ve öğrenciye yer veren PornHub, onların bu ‘bahtsız’ hayatlarına ışık olmayı vaat ediyor. Genel olarak sessiz, sakin geçen videonun sonunda ise "Have Yourself A Horny Little Christmas", yani ‘kendinize küçük, azgın bir hediye alın’ etiketiyle kullanıcıları Premium sayfasına yönlendiriyor.

Geçtiğimiz yıl da yine hüzünlü bir şekilde devam eden ve sonunda bir çocuğun, dedesine PornHub hediye çeki verdiği reklam videosu yayınlanmıştı. PornHub için interneti ve sosyal medyayı en iyi kullanan porno sitesi desek pek yanılmış sayılmayız, değil mi?

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0