Porsche Taycan Cross Turismo, Casus Fotoğrafçılar Tarafından Görüntülendi

19
6
2
2
1
Elektrikli otomobil atılımı yapan şirketlerden birisi olan Stuttgart merkezli spor araba üreticisi Porsche’nin yeni elektrikli otomobili Taycan Cross Turismo, casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Porsche Taycan piyasaya çıktığı günden itibaren ciddi ses getirmeyi başardı. Taycan, ünlü spor otomobil üreticisinin ilk elektrikli otomobili olmasının yanı sıra yüksek performansıyla rekor kıran oldukça güçlü bir spor araba imajı sunmaya devam ediyor.

Tabii bu başarıdan sonra Porsche, sadece Taycan ile durmaya niyetli değil. Stutgart merkezli otomobil üreticisi, Taycan’ın diğer varyantlarını da geliştirmeye devam ediyor. Şimdi Taycan’ın yeni versiyonlarından birisi olan Taycan Cross Turismo, Nürburgring’de casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Taycan Cross Turismo'yu bir YouTuber açığa çıkardı:

porsche taycan cross turismo

YouTuber Carspotter Jeroen tarafından görüntülenen Taycan Cross Turismo, tasarım hatlarını gizlemek için siyah bir bantla kaplanmış durumda. Bu kaplama yeterli olmamış olacak ki özel olarak farlarda da siyah bantlar kullanılmış. Görüntülerde görülen aracın egzozu sizi yanıltmasın çünkü bu egzozlar sahte. Tamamen elektrikli olacak araçta herhangi bir egzoz bulunmayacak. Arka camdaki sarı yuvarlak etiket ise muhtemelen bu camın kullanılmayacağını gösteriyor.

Jeroen’in paylaştığı videoda da görülebileceği gibi Taycan Cross Turismo, pistte adeta gövde gösterisi yapıyor. Bu performans bizi tamamen elektrikli olan bu otomobilin nasıl bu kadar güçlü olduğu konusunda oldukça şaşırtıyor. Şu anda Taycan Cross Turismo ile ilgili bilgiler, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olması dışında oldukça az. Taycan'ın bu varyantının, sedan versiyonunun performansını geçmesi daha muhtemel duruyor ancak performans farklı büyüklükler ve ağırlıklar nedeniyle doğal olarak iki araçta da farklı olacaktır. Bununla birlikte Taycan Cross Turismo’nun yapabilecekleri konusunda ortaya çıkan bilgiler heyecan verici.

Taycan Cross Turismo'nun ortaya çıktığı video:

Kaynak : https://www.motor1.com/photo/3917428/2021-porsche-taycan-cross-turismo-spy-photo/
19
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
6
2
2
1