Porsche Taycan, Devasa Boynuzlarla Kaplandı: Tıpkı Bir Böceğe Benziyor

10
7
2
1
1
Otomobil dünyasının lideri Porsche’nin daha öncesinde etkileyici tasarımlar için otomotiv sanat eserleri yaratan çeşitli tasarımcılarla çalıştığını biliyoruz. Dev marka şimdi de, çivili bir Porsche Taycan için iş birliğine gitti.

Porsche’nin otomotiv sanat dünyasına son katkısı, 73 çiviyle kaplanan bir Taycan oldu. Otomobil; dikenlerle, boynuzlarla ve sivri uçlarla kaplandı. 

İsveçli tasarımcı Fabian Bergmark Nasman’ın elinden çıkan bu sanatsal sedan elektrikli otomobil, Porsche Taycan Assassin olarak isimlendirildi.

Porsche Taycan, 73 devasa çiviyle kaplandı

"Porsche Taycan Assassin" olarak adlandırılan elektrikli sedanın her bir paneli, aynı şekilde ancak farklı boyutlarda sivri uçlarla kaplandı. İsveçli tasarımcı Fabian Bergmark Nasman tarafından dizayn edilen otomobilde, dikenlerin Porsche'nin karoserinden büyüyor gibi görünerek ona organik ve doğal bir görünüm kazandırması hayranlık bırakıyor.

Tasarımcı Nasman’a göre bu Taycan, "bir şeye fiziksel olarak nasıl tepki verdiğimizi" temsil ediyor. Öte yandan Nasman, otomobili aynı zamanda tırtıl ve larva gibi böceklere de benzettiğini söyledi. 

Bu eşsiz Taycan, 26-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Porsche Scopes etkinliğinin bir parçası olarak sergilendi. Araç etkinlikte; bir göletin ortasında, çimen ve çiçeklerle çevrili olarak çarpıcı bir şekilde gösterildi. 

Öte yandan bu bir Porsche Taycan’ın ilk sanatsal bir esere dönüşmüş hali değil. Geçtiğimiz sene Sean Wotherspoon, farklı renklerde gövde panellerine sahip Harlequin tarzında bir Porsche Taycan Gran Turismo tasarlamıştı. 

Kaynak : https://carbuzz.com/news/porsche-taycan-assassin-art-car-blends-insects-with-evs
10
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
1
1