6
4
3
3
2

Günümüzde farklı teknolojik cihazların farklı alanlarda geliştiklerini görüyoruz. Eskiden daha yavaş olan cihazlar yerini daha hızlılarına, daha kalın olan cihazlar daha incelerine ve daha büyük olan cihazlar da yerini daha küçük olanlara bırakmaya başladı bile.

Farklı teknolojik gelişmeler sonucunda daha önceden yapamadığımız belirli işlemleri çok daha kolay ve çok daha hızlı bir şekilde yapabiliyoruz. Tüm bunların yanı sıra bundan belki de beş yıl önce yanımızda olacağını düşünemeyeceğimiz bir cihazı bugün yanımızda gezdirebiliyoruz. Bugün de tüm bu tanımlara uyan bir cihazı sizler için inceledik.

Birçoğumuz fotoğraf çekilmeyi fazlasıyla seviyoruz ve bazılarımız bu anları fiziksel olarak ölümsüzleştirmeyi tercih edebiliyor. Bu noktada polaroid isimli fotoğraf makineleri son derece kullanışlı olsa da günümüz amiral gemilerinde bulunan özel çekim teknikleri ve yüksek megapikseller sonucunda polaroid kameraların bir hayli geride kaldığını söyleyebiliriz. Tabii ki bu farklı yöntemleriniz olmadığı anlamına gelmiyor.

Canon, herhangi bir sebepten dolayı kablosuz bir şekilde fotoğraf çıktısı almak isteyenler için anında baskı yapmanızı sağlayacak ZoeMini isimli bir baskı makinesini tanıttı. Fazlasıyla küçük ve haliyle taşınabilir olan cihazın bir diğer ilgi çekici özelliğiyse cihazın içerisinde herhangi bir mürekkep olmaması. Evet, yanlış okumadınız.

İçerisinde herhangi bir mürekkep bulundurmayan Canon ZoeMini, Z-ink teknolojisini kullanan kağıtlarla birlikte çalışıyor. Telefonunuzdan aldığı verileri kağıda işleyen cihaz, ısıyla kağıtlar üzerinde değişiklikler yaparak size istediğiniz fotoğrafın çıktısını da verebiliyor.

Siz de Canon ZoeMini’nin bu işlemi nasıl yaptığını, fiyatının ne kadar olduğunu ve fotoğrafların nasıl bir kaliteye sahip olduğunu görmek istiyorsanız sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler dileriz.

6
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
6
4
3
3
2