Amazon, Prime Gaming Kampanyasıyla 3 Ücretsiz League of Legends Kostümü Dağıtıyor (2 Tanesi Alınabilir Durumda)

88
14
9
4
2
Bugün sizlere Amazon Prime'ın ücretsiz abonelik kampanyasından faydalanarak nasıl 3 ücretsiz League of Legends kostümü edinebileceğinizi anlattık. Kostümlerden ikisine halihazırda erişilebilirken kalan birine ise önümüzdeki hafta erişebileceğinizi hatırlatalım.

Bugün, Amazon'un bedava ve hızlı kargo, film ve dizi izleme ve daha pek çok özel fırsat sunduğu Amazon Prime ile nasıl ücretsiz LoL kostümü alabileceğinizi açıklayacağız. Eğer daha önce Amazon Prime'a üye olmadıysanız bu platformu 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Bugün sizlere Amazon Prime'ın ücretsiz sürümünü kullanarak şimdilik 2, önümüzdeki haftayla birlikte de 3 League of Legends kostümünü nasıl alabileceğinizi açıklayacağız.

Amazon Prime'ın oyuncular için sunduğu avantajların yer aldığı Prime Gaming'de belirli aralıklarla League of Legends için bir "Rastgele Dış Görünüş Parçası Jeton"una sahip olabilirsiniz. League of Legends hesabınızla Prime Gaming hesabınızı bağlayarak elde ettiğiniz bu kampanya sayesinde 10 günlük aralıklarla rastgele kostüme sahip olabiliyorsunuz. Kampanya bir süredir devam ettiği için de şu ana kadar gelen önceki 2 "Rastgele Dış Görünüş Parçası Jeton"lara tek seferde sahip olabileceksiniz.

Cadılar Meclisi Morgana

Bu zamana kadar yayınlanan tüm kostümleri alınabiliyor

Eğer hemen şimdi Amazon Prime'a abone olursanız, siz abone olmadan önce yayınlanan 2 gizemli dış görünüş parçasına ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca 29 Mart'ta yayınlanacak 9'uncu gizemli dış görünüş parçasını alabileceğinizi de hatırlatalım. 

League of Legends kostümlerini nasıl alabilirim?

  • Eğer ücretsiz bir şekilde League of Legends kostümü almak istiyorsanız, öncelikle buraya tıklayarak Amazon Prime'a abone olmanız gerekiyor. Zaten aboneyseniz giriş yapın.
  • Amazon Prime'a abone olduktan sonra buradaki linkten Prime Gaming'e gidin.
  • Prime Gaming'de yer alan Oyun içi Ganimet ve Daha Fazlası alanından "League of Legends 2. Dış Görünüş Parçası Kullanılabilir" seçeneğine tıklayın.

LoL Prime Gaming

  • Buraya ulaştıktan sonra daha önceden erişilebilir olan 2 Gizemli Dış Görünüş Parçası'ndan ilkine tıklayın. 

LOL

  • Bu noktada açılan pencereden League of Legends hesabınızı Amazon Prime'a bağlayın. 
  • Tüm bu adımları tamamladıktan sonra ve 2 parçayı da talep ettiğinizde Rastgele Dış Görünüş Parçası Jetonları League of Legends hesabınızdaki Ganimet sekmesine eklenecektir. 
  • Ganimet sekmesindeki Rastgele Dış Görünüş Parçası Jeton'larını açarak kostümlerinizi alabilirsiniz. 

League of Legends Kostüm

Amazon Prime'a ilk kez abone olmayan kişiler bu kampanyadan aylık 7,90 TL'ye faydalanabiliyor.

İlk kez abone olacak hesaplarda geçerli olacak ücretsiz abonelik, sadece Prime Gaming avantajları sunmuyor, bununla birlikte Amazon'un çevrimiçi içerik platformu Prime Video'ya da erişim sağlayabiliyorsunuz. Ücretsiz aboneliğiniz bittikten sonra Prime Gaming avantajlarından aylık 7,90 TL'ye yararlanmaya devam edebileceğinizi hatırlatalım.

88
14
9
4
2
Emoji İle Tepki Ver
88
14
9
4
2