Prison Break'in Yıldızı Wentworth Miller, Otizm Teşhisi Konulduğunu Açıkladı

51
5
5
1
0
Prison Break dizisindeki performansıyla dünya çapında üne kavuşan Wentworth Miller, kendisine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı. Bunun sürpriz olmadığını ifade eden ünlü oyuncu, otizmle ilgili pek bir şey bilmediğini de belirtti.

Bir döneme damgasını vuran Prison Break isimli dizide oynadığı Michael Scofield karakteriyle dünya çapında nam salan oyuncu Wentworth Miller, kendisine otizm teşhisi koyulduğunu açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarını Instagram üzerinden gerçekleştiren oyuncu, bunun değiştirebileceği bir şey olmadığını açıkladı. Miller'a göre otistik olmak, bugüne dek başardığı her şeyin nedenlerinden bir tanesi.

Wentworth Miller, gayri resmi teşhisin bundan bir yıl önce geldiğini açıkladı. Daha sonra da teşhisin resmen koyulduğunu anlatan ünlü oyuncu, teşhis sürecinin uzun ve kusurlu olduğunu belirtti. Instagram'daki açıklamalarında samimi bir tavır sergileyen Wentworth Miller, otizm tanısının pek çok kişinin hoşlanmadığı bir ayrıcalık olduğunun da farkında olduğunu ifade etti.

Şok edici ama sürpriz değil

Wentworth Miller

Otizm hakkında pek bilgi sahibi olmadığını itiraf eden ünlü oyuncu, konuyla ilgili öğreneceği çok şey olduğunu da sözlerine ekledi. 49 yaşında olan Miller, bu zamana kadar yaşamış olduğu deneyimi de yeniden mercek altına almak gerektiğini düşündüğünü ifade ediyor. Prison Break oyuncusu, yaşadıklarının şok edici ama sürpriz olmadığını söylüyor.

Ünlü oyuncu, Instagram'da yaptığı açıklamalarda otizminin hangi boyutta olduğuna dair herhangi bir şey söylemedi. Yani yetişkinlerde görülen takıntılar ya da herhangi bir işini yapamama gibi durumların yaşanıp yaşanmadığı bilinmiyor. Miller, Instagram'daki sözlerini hayatındaki insanlara teşekkür ederek noktaladı...

Kaynak : https://edition.cnn.com/2021/07/27/entertainment/wentworth-miller-autism/index.html
51
5
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
51
5
5
1
0