PS4'e Gelen EA Access ile Erişilebilen Oyunların Tam Listesi

25
5
4
2
2
Sony, uzun bir zamandır EA Access sistemini PlayStation platformuna dahil etmemek için çaba gösteriyordu ancak bu direniş boşa çıktı ve Electronic Arts, bu savaşın galibi oldu. Oyuncuları da memnun edecek bu hamlenin sonucunda oyuncular, EA Access sayesinde belirli bir ücret ödeyerek birçok oyuna erişebilecek.

Oyuncuların dört gözle beklediği EA Access, PlayStation 4 platformuna resmen geldi. Sistemin Sony'nin oyun konsoluna gelmesiyle birlikte hangi oyunların da sisteme ekleneceği belirtildi. Aylık sabit bir ücret ödeyerek kütüphanede sunulan oyunları indirebileceksiniz.

Sony PlayStation 4'e gelen EA Access, PlayStation 4 kullanıcılarının yalnızca oyunları indirmesine değil, yeni oyunları, ek paketleri (DLC) ve Ultimate Team içeriklerini %10 indirimli olarak almalarına yarıyor. Tüm bunların yanı sıra oyuncular, yeni oyunları erken erişimde deneme imkanına sahip oluyor.

playstation 4

Aşağıda sizin için listelediğimiz oyun kütüphanesi, zaman geçtikçe büyümeye devam edecek. Yakın zamanda çıkması beklenen FIFA 20 ve Madden NFL 20 gibi oyunların da ekleneceği kütüphanenin aylık ücreti 25 TL, yıllık ücretiyse 169 TL olarak belirlendi.

Aylık 25 TL bazıları için büyük, bazıları için de standart bir ücret gibi görünebilir. Tabii ki oyunları görmeden böyle bir yorumda bulunmanın oldukça zor olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle sizleri, EA Access ile birlikte gelecek oyun kütüphanesinin listesiyle baş başa bırakıyoruz.

A Way Out

Battlefield 1

Battlefield 4

Battlefield Hardline

Battlefield V

Burnout Paradise Remastered

Dragon Age: Inquisition

Fe

FIFA 15

FIFA 16

FIFA 17

FIFA 18

FIFA 19

Madden NFL 15

Madden NFL 16

Madden NFL 17

Madden NFL 18

Madden NFL 19

Madden NFL 25

Mass Effect: Andromeda

Mirror’s Edge Catalyst

NBA Live 15

NBA Live 16

NBA Live 18

NBA Live 19

Need for Speed

Need for Speed: Payback

Need for Speed Rivals

NHL 15

NHL 16

NHL 17

NHL 18

NHL 19

Peggle 2

Plants vs Zombies: Garden Warfare

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront 2

Titanfall 2

The Sims 4

UFC

UFC 2

UFC 3

Unravel

Unravel Two

Kaynak : https://www.psoyun.com/konsol/ps4/ea-access-ps4-oyun-listesi.html
25
5
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
25
5
4
2
2