PS4'ün Ünlü Oyun Geliştiricisi Quantic Dream, Oyunlarını Tüm Platformlarda Sunacak

37
7
2
1
1
Quantic Dream’ın son yıllarda çıkan oyunları yalnızca PlayStation 3 ve 4 konsollarına özel olarak çıkmıştı. Beyond: Two Souls, Heavy Rain, Detroit: Become Human gibi büyük oyunların geliştiricisi olan Quantic Dream’in bundan sonra çıkacak oyunları yalnızca Playstation konsoluna özel olmayacak.

1997 yılında kurulmuş bir video oyunu geliştiricisi olan Quantic Dream, Sony’ye bağlı bir şirket olmamasına rağmen son zamanlarda piyasaya sürdükleri oyunların PlayStation’a özel olmasıyla biliniyor. Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve en son çıkan Detroit: Become Human oyunları, yalnızca PlayStation konsollarına özel olarak çıkarılmıştı. Daha sonrasında bu oyunları bilgisayar platformuna taşıma kararı alan Quantic Dream’den yeni bir haber daha geldi.

beyond two souls

Quantic Dream, ilk olarak Heavy Rain’i bilgisayar platformuna uygun hale getirdi. Daha sonrasında ise Beyond: Two Souls’u bilgisayar platformunda oynanabilir hale getiren şirket, önümüzdeki sonbaharda ise Detroit: Become Human’ı bilgisayara çıkarmayı planlıyor. PlayStation platformunda çokça sevilen bu oyunları bilgisayar platformuna da getirerek gönülleri fetheden Quantic Dream, bir adım daha ileri giderek bundan sonra çıkacak oyunların yalnızca PlayStation’a özel olmayacağını belirtti.

Şirketin kurucusu David Cage, “Quantic Dream şirketi bundan sonra herhangi bir platforma özel olmayacak. Yani evet, bazı platformlarla özel anlaşmalar dışında bundan sonra çıkacak oyunlarımız, tüm platformlarda oynanabilir halde çıkacak” dedi. Şu anda Heavy Rain ve Beyond: Two Souls oyunları Epic Games üzerinden satın alınıp indirilebiliyor. Yakın zamanda platforma Detroit: Become Human da gelecek. Bundan sonra çıkacak Quantic Dream oyunlarını da muhtemelen Epic Games'te göreceğiz.

Kaynak : ign.com/articles/2019/08/13/youll-be-able-to-play-all-future-quantic-dream-games-on-multiple-platforms
37
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
7
2
1
1