PS5 Özel Yapımı Olarak Tanıtılan Hayatta Kalma Oyunu Abandoned, PC’ye Göz Kırptı

15
6
2
2
0
Aylar önce PS5 için özel olarak tanıtılan hayatta kalma oyunu Abandoned’ın çıkışı hakkında bir fikir değişikliği gerçekleşti. Yapımcı şirket Blue Box Game Studios’un Twitter’da paylaştığı bir cevaba göre oyun, PC’ye de çıkarılacak.

Oyun yapımcısı Blue Box Game Studio, bu yılın başlarında Abandoned adlı yeni yapımını duyurmuştu. Açık dünya hayatta kalma oyunu olacak Abandoned’ın bir PlayStation 5 özel oyunu olacağı söylenmişti. Ancak yeni bir habere göre oyun bununla sınırlı kalmayacak. 

Yapımcı şirketin Twitter açıklamasına göre oyun, PC için de çıkarılacak. Blue Box’ın bir PS5’e sahip olmayan Twitter kullanıcısına verdiği cevaba göre, “PC topluluğu şenlenecek.”

Yeni Silent Hill oyunu sanılmıştı

Oyun Blue Box Game Studio tarafından ilk duyurulduğunda, duyuruda kullanılan bazı ifadeler yanlış anlaşılmaya sebep olmuştu. Oyuncular, Abandoned’ın Silent Hill serisine dahil olacağını sanmış ve heyecanları daha da körüklenmişti. Bu iddia, özetle “Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysek özür dileriz, Konami’yle bir bağlantımız yok” sözleriyle şirket tarafından yakın zamanda çürütüldü. Böylece oyunun bir seriye bağlı olmayan yeni bir yapım olduğu kesinleşmiş oldu.

Abandoned PC’ye de çıkabilir

abandoned pc

Yakın zamanda Twitter’da yapılan bir açıklama, oyunun ilk açıklandığı üzere PS5 özel oyunu olmayacağını ortaya koydu. Bir Twitter kullanıcısı, Abandoned’la ilgili paylaşılan bir tweet’i “Zaten bir PS5’im yok ki” diye yanıtladı. Kullanıcıya yanıt veren Blue Box, “PC topluluğu şenlenecek” ifadelerini kullandı.

Bu yanıt, sadece oyunun bulut oyun sistemlerine de geleceğini de ima ediyor olabilir. Ancak bizce, PC için çıkacak olmasa böyle bir tweet atılmazdı zira PlayStation oyunlarının bulut oyun sistemlerine gelmesi çok da nadir bir durum değil. Nisanda yayınlanan fragmanı ve sonrasında hakkında çıkan iddialarla şimdiden hatırı sayılır bir ün kazanan, yıl sonunda çıkması beklenen Abandoned’ın PC versiyonunun ne zaman çıkarılacağını öğrenmek için bekleyeceğiz.

Abandoned I Tanıtım videosu

Kaynak : https://gamerant.com/abandoned-silent-hill-pc-release/
15
6
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
15
6
2
2
0