Efsanevi GTA Karakteri Tommy Vercetti'yi Seslendiren 67 Yaşındaki Ray Liotta Hayatını Kaybetti

62
0
0
0
0
Martin Scorsese'nin Goodfellas filmi ile tanıdığımız Ray Liotta 67 yaşında hayatını kaybetti. Liotta'nın yeni filmi Dangerous Waters'ı çektiği Dominik Cumhuriyeti'nde uykudayken hayata gözlerini yumduğu bildirildi.

1954 yılında ABD’nin New Jersey eyaletinde bulunan Newark şehrinde dünyaya gelen Ray Liotta’nın, Hollywood’a iz bırakan aktörler arasında bulunduğunu söylemek yanlış olmaz. Liotta en çok, efsanevi yönetmen Martin Scorsese’nin 1990 yılında çıkan mafya temalı Oscar ödüllü yapımı Goodfellas’taki Henry Hill rolü ile tanınıyordu.

Oyun dünyasında ise en sevilen oyun karakterlerinden biri olan Tommy Vercetti'nin sesi, Ray Liotta'ya aitti. Gelen yeni haberler, Emmy ödülüne sahip olan dünyaca ünlü aktörün oyun ve film dünyasındaki hayranlarını yasa boğdu. İlk olarak Deadline tarafından bildirilenlere göre Ray Liotta, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Uykusundayken hayata gözlerini yumdu

ray liotta

ABD’nin en ünlü haber kaynaklarından olan Deadline, onlarca büyük yapımla karşımıza çıkan Ray Liotta’nın Dangerous Waters isimli yeni filmini çektiği yer olan Dominik Cumhuriyeti’nde hayatını kaybettiğini kaydetti. Sevilen oyuncunun, Dangerous Waters filmi için gittiği ülkede uykusunda hayatını kaybettiği bildirildi. Ek olarak Liotta'nın ölüm sebebinin henüz bilinmediğini; ancak gelen haberlerde aktörün ölümü ile ilgili herhangi bir şüpheli durumun bulunmadığının belirtildiğini de aktaralım.

23 yaşında bir kızı bulunan Riotta, Goodfellas dışında Field of Dreams, Narc, Revolver, Hannibal gibi yapımlarla da tanınıyordu. 67 yaşındaki oyuncu son yıllarda No Sudden Move, Oscar ödüllü yapım Marriage Story ve sevilen dizi The Sopranos’un öncesini anlatan The Many Saints of Newark’la da karşımıza çıkmıştı. Ünlü aktör ayrıca ER isimli dizideki bir rolüyle 2005 yılında ‘En İyi Konuk Erkek Oyuncu’ Emmy ödülüne layık görülmüştü.

Üzgün olduğunu paylaşan çok sayıda insanın yanı sıra Rockstar Games'ten de paylaşım geldi

(Huzur içinde yat Ray Liotta, efsanevi aktör ve Tommy Vercetti'nin ikonik sesi.)

Kaynak : https://deadline.com/2022/05/ray-liotta-dies-67-goodfellas-1235033521/
62
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
62
0
0
0
0