Razer, RGB MousePad'inin Daha İnce Ve Parlak Versiyonunu Üretti

14
2
1
1
0
Razer orjinal Firefly mousepad’inin özelliklerini daha da ileriye götürdü ve yeni Firefly V2 mousepad'i orijinal sürümünden daha fazla özellikle ve daha parlak RGB aydınlatmasyla donattı.

Razer, daha önce kullanıma sunulmuş olan RGB mousepad’inin bazı özelliklerini iyileştirerek yeniden piyasaya sürdü. Aydınlatma yükseltmelerinde iki bölüm yer alıyor. Razer, Firefly V2'nin orjinal Firefly'dan daha parlak ledler kullandığını ve mousepad’in dört bir tarafında da 19 aydınlatma alanı bulunduğunu söylüyor. Bu da demek oluyor ki Razer, Firefly V2 ki bir önceki orjinal modelden 4 tane fazla aydınlatma içeriyor.

Razer, mousepad için "Bugün 500'ün üzerinde cihazı destekleyen ve 130'dan fazla PC oyunuyla entegrasyon sağlayan dünyanın en büyük RGB aydınlatma ekosistemi Razer Chroma'nın desteklediği en parlak RGB mousepad’i" diyor.

Yeni sürüm daha da ince 

Razer mouse pad'ini yeniledi

Firefly V2 orjinaline göre daha ince hale geldi. 3 mm’lik kalınlığa sahip olan mousepad, 355 mm x 255 mm x 3 mm boyutlarında üretildi. Diğer özellikler arasında kablolu farenin kablosunu uzak tutmak için bir kablo tutucu ve kaymaz bir kauçuk taban bulunuyor.

Firefly V2, mikro dokulu yüzeyi ve kaplamasıyla herhangi bir oyun stiline hitap eden doğru sürtünme ve kayma miktarını sağlıyor. Razer bez mousepad tercih eden herkese, Goliathus Chroma ürünlerine bir göz atmasını öneriyor. Firefly V2 şu an 49,99 dolara satın alınabiliyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/razer-made-a-brighter-and-thinner-version-of-its-original-rgb-mouse-pad/
14
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
1
1
0