Realme 5 Pro'nun Benchmark Sonuçları, Orta Seviye Bir Cihazı Gösteriyor

2
2
1
0
0
Büyüyen Çinli şirketlerden biri olan Realme, 20 Ağustos Salı günü Realme 5 ve Realme 5 Pro cihazlarını tanıtacak. Tanıtım günü yaklaştıkça da cihazlar hakkında daha fazla bilgi ediniyoruz. Standart modelin Geekbench skorlarından sonra, şimdi de Pro modelin Geekbench puanları ortaya çıktı. Cihaz, bir amiral gemisi olmayacak.

Geekbench'in listelerinde ortaya çıkan bilgilere göre RMX1971 kod adlı Realme 5 Pro, Qualcomm'un orta seviye işlemcisi Snapdragon 710'dan gücünü alacak. Bu işlemci her ne kadar amiral gemisi sınıfında olmasa da birçok iş için fazlasıyla yeterli.

Realme 5 Pro, benchmark sonuçlarında kendi sınıfına göre gayet etkileyici performans ortaya koymuş. Tekli çekirdekte 1143; çoklu çekirdekte ise 4618 puan alan cihazda 8 GB RAM bulunuyor.

İlginç bir şekilde, önceki söylentiler cihazın Snapdragon 712 işlemciyle geleceğinin sinyalini veriyordu. Bu yüzden Geekbench listesinin yanlış olma ihtimali de olabilir. Hatırlayacak olursak Realme 3 Pro da Snapdragon 710 ile geliyordu ve Realme'nin daha iyi bir işlemci kullanmak istemesi oldukça olası.

Şirketin yaptığı açıklamalar ve resmi tanıtımlara göre orta seviye telefon dörtlü kamera kurulumuyla gelecek. 48 MP'lik Sony IMX 586 sensörünü ana kamerasında kullanacak olan cihaz; 119 derecelik bir geniş açılı lens, yakınlaştırma ve portreler için ayrı bir lens ve makro fotoğraflar için ayrı bir lense sahip olacak.

Kutudan Android 9 Pie ile çıkacak olan Realme 5 Pro, kendi Android arayüzü olan ColorOS v6.0'ı kullanacak. Cihazın tanılacağı gün olan 20 Ağustos'ta tüm açıklamalar için Webtekno'yu takipte kalın :)

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/realme-5-pro-geekbench-benchmark-snapdragon-710-soc-8gb-ram/
2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0