Realme Buds Air’in Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

7
6
3
1
1
Realme, ilk kablosuz kulaklığını önümüzdeki günlerde tanıtmayı planlıyor. Tanıtılmasından hemen önce teknik özellikleri ortaya çıkan Realme Buds Air'in fiyatı da belli oldu.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, genellikle orta ve üst segment akıllı telefonları ile karşımıza çıkıyor. Şirket, günümüzde oldukça popüler hale gelmiş kablosuz kulaklıklar üzerinde de çalışmalarını başlatmıştı. Bir süredir kablosuz kulaklıkları üzerinde çalışan Realme, önümüzdeki günlerde Hindistan’da gerçekleştireceği bir etkinlikte yeni kablosuz kulaklıklarını tanıtmayı planlıyor.

Kulaklıkların tanıtımına yalnızca günler kaldı ancak cihazla ilgili bilgiler şimdiden elimize geçmeye başladı. Raporlara göre ismi Realme Buds Air olarak belirlenen kulaklığın yaklaşık 17 saatlik bir batarya kapasitesi bulunuyor. Bu cihaz, Realme’nin bir önceki kulaklığı Realme Buds Wireless’tan daha büyük sürücülere sahip. Realme Buds Wireless 11.2 DBB (Dinamik Bas Desteği) sürücülerine sahipken Realme Buds Air 12 mm DBB sürücülerine sahip.

Realme Buds Air 17 Aralık’ta tanıtılacak

Realme Buds Air

Realme Buds Air takma algılama özelliğiyle geliyor, yani kulaklığı taktığınız zaman cihaz bunu algılayabiliyor. Kablosuz kulaklık, Bluetooth 5.0 bağlantı desteğine sahip ve dokunmatik ayarlara sahip. Bunun yanı sıra düşük gecikmeli oyun moduna sahip olan kulaklık, kablosuz bir şekilde şarj edilebiliyor. Kulaklığın kutusu ise USB Type C ile şarj edilecek ve kutunun üzerinde bir microUSB girişi bulunmayacak.

Realme Buds Air, üzerinde çift mikrofon kullanarak sesinizi karşı tarafa yeterli bir şekilde aktaracak olsa da cihazda aktif bir gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Dolayısıyla karşı tarafa iletilecek olan sesinizin kalitesinde bir nebze düşüş yaşanabilir ancak bu durum halihazırda piyasada olan çoğu kablosuz kulaklıkta görülebilen bir durum.

Son olarak raporlarda Realme Buds Air’ın üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı belirtiliyor. Siyah, beyaz ve sarı renklere sahip olan kablosuz kulaklığın 4999 Hindistan Rupisi’ne (vergiler hariç 410 Türk Lirası) satılacağı söyleniyor. Hindistan merkezli alışveriş sitesi Flipkart üzerinde listelenen kulaklık, 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/12/13/exclusive-realme-buds-air-full-specs-price-leaked-before-launch/
7
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
6
3
1
1