Realme, Özelliklerine Göre Makul Fiyata Sahip Akıllı Telefonu C12'yi Duyurdu

14
4
1
0
0
Realme, Endonezya'da düzenlediği bir etkinlikte yeni akıllı telefonu C12'yi duyurdu. Giriş seviye özelliklere sahip olan telefon, günlük ihtiyaçları uygun sayılabilecek bir fiyat karşılığında sunuyor. Realme C12'nin Endonezya dışına çıkıp çıkmayacağı şu an için bilinmiyor.

Çinli teknoloji üreticisi Realme'nin kısa bir süre önce Geekbench aracılığıyla gün yüzüne çıkan giriş seviye yeni telefonu "C12", Endonezya'da düzenlenen bir etkinlikte duyuruldu. Günlük kullanım için ideal özelliklere sahip olan akıllı telefon, uygun sayılabilecek fiyatıyla da pek çok tüketicinin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Realme C12, 6,5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahip. Bu ekran, mümkün olduğunca ince çerçeveler ve küçük bir çentikle yaratılmış. Kullanıcılar, Realme C12'nin ekranında yer alan ön kamerada 5 MP çözünürlükle karşılaşıyorlar. Ayrıca bu akıllı telefonun arka kısmına yerleştirilmiş olan bir parmak izi okuyucu sensörü bulunuyor.

İşte Realme'nin yeni telefonu C12

Realme C12

Realme'nin giriş seviye yeni telefonu, MediaTek Helio G35 işlemciden güç alıyor. Bu gücü 3 GB RAM ve 32 GB de depolama alanıyla destekleyen Realme ekibi, dileyen kullanıcıların depolama alanını genişletebilmesi için microSD desteği eklemeyi ihmal etmemiş. Bu telefonun en dikkat çekici özelliği ise hiç şüphesiz 6,000 mAh kapasiteli bataryası olarak karşımıza çıkıyor.

Telefonun arka kısmına baktığımızda kare görünümünde üçlü kamera kurulumunun olduğunu görüyoruz. 13 MP ana kamerası bulunan telefon, 2 MP çözünürlük sunan makro kamera ve 2 MP de derinlik sensörüne sahip. Tüm bu özelliklerine ek olarak Realme C12, Android 10 tabanlı Realme UI ile birlikte geliyor.

Realme C12

Realme C12 teknik özellikleri

  • Ekran: 6,5 inç, HD+ çözünürlük
  • İşlemci: MediaTek Helio G35
  • RAM: 3 GB 
  • Depolama: 32 GB (microSD desteği mevcut)
  • Ön Kamera: 5 MP
  • Arka Kamera: 13 MP + 2 MP + 2 MP
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı Realme UI
  • Batarya: 6,000 mAh

Tüm bu özellikleriyle duyurulan Realme C12, 128 dolar (yaklaşık 950 TL + vergiler) olarak fiyatlandırılmış durumda. Cihazın Endonezya dışına çıkıp çıkmayacağı şu an için bilinmeyen detaylar arasında yer alıyor.

Kaynak : https://playfuldroid.com/realme-c12-launched-in-indonesia-with-an-affordable-price-of-just-us128/
14
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
1
0
0