Realme'nin Bütçe Dostu Akıllı Telefonu Realme C12, Geekbench'te Gözüktü

6
2
1
1
0
Çinli teknoloji şirketi Realme'nin tanıtmayı planladığı bütçe dostu akıllı telefonu Realme C12, Geekbench üzerinde ortaya çıktı. Platformda cihazın bazı donanım özelliklerine ve performans testlerinin sonuçlarına yer verildi.

Akıllı telefon sektörünün yükselen isimlerinden Realme, geçtiğimiz günlerde Reamle C11 ve Realme C15 isimli iki yeni akıllı telefonunu tanıtmıştı. Ancak son çıkan haberlere göre şirket, şu zamanlar akıllı telefon tanıtma konusunda henüz sona varmış değil. Zira şirketin yeni bir akıllı telefonu bugün Geekbench'te ortaya çıktı.

RMX2189 model numarasıyla Geekbench'te gözüken yeni akıllı telefon, iddialara göre Realme C12 ismiyle akıllı telefon piyasasındaki yerini alacak. Realme'nin yeni akıllı telefonu, geçtiğimiz günlerde Malezya, Endonezya, Tayland ve Çinli sertifika sitelerinde de ortaya çıkmıştı.

Realme C12, Geekbench'te gözüktü:

realme c12

Cihazın Geekbench sayfasında yer alan detaylara göre Realme C12, MediaTek'in sekiz çekirdekli ve 2.3 GHz hızla çalışan Helio P35 işlemcisine sahip olacak. Bu işlemci daha önce OPPO'nun A12 modelinde de karşımıza çıkmıştı. Cihazın işlemcisine 3 GB'lık RAM de eşlik edecek.

Özellikleri göz önüne alındığında bütçe dostu olması beklenen Realme C12, Geekbench'te girdiği çok çekirdekli performans testinde 972 puan almayı başardı. Cihaz, tek çekirdekli performans testindeyse 165 puan elde etti. Realme C12, performans testlerinde segmentine göre ortalama bir puan aldı.

realme c12

Realme C12 şimdiden karşımıza çıkmaya başlamış olsa da cihazın ne zaman tanıtılacağına dair şu an için bir bilgimiz yok. Ancak bazı iddialara göre Realme C12, bu ayın 3. haftasında Hindistan'da çıkış yapacak. İddialar arasında Realme C12'nin diğer donanım özellikleri de yer alıyordu.

Bu iddialara göre bütçe dostu akıllı telefon, damla çentiğe sahip HD+ çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Cihaz, 3,5 mm kulaklık girişine ve devasa 6.000 mAh'lik bir bataryaya ev sahipliği yapacak. Cihazın dev bataryasına rağmen kutudan 10 W'lık bir şarj adaptörü çıkacak.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/08/08/realme-c12-with-3gb-ram-helio-g35-and-android-10-pops-up-on-geekbench/
6
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
1
0