Realme U1'e Gelen Yeni Güncellemeyle Bootloader Kilidini Açmak Mümkün Hale Geldi

6
1
1
1
0
Oppo'nun başarılı alt markası Realme, U1 için gelen bootloader kilidinin açılması yönündeki taleplere yanıt vererek kilidi kaldırdı.

Başarılı üretici Oppo'nun alt markası olan Realme, geçen yıl piyasaya sürdüğü U1'i güncellemeye devam ediyor. Fiyat performans anlamında oldukça beğenilen U1'in en çok tepki çeken yönüyse bootloader kilidinin bulunmasıydı.

Gelen tepkilerle birlikte durumun farkında varan Realme, U1 için yeni bir güncelleme yayınlayacağına dair söz vermişti ve sözünü tutarak cihazını özelleştirmeyi seven tüketiciler için bootloader kilidini açma opsiyonunu sundu. Böylece tüketiciler diledikleri şekilde bootloader kilidini kaldırıp özelleştirmeler yapabilecekler. Yine de konuyla ilgili tecrübeli olmayan kullanıcıların bootloader kilidini kaldırarak cihaza müdahale etmemesi daha sağlıklı olacaktır.

RMX1831EX_11.A.07 koduyla yayınlanan güncelleme aynı zamanda yeni bir OTA güncellemesini de beraberinde getiriyor. Bahsi geçen OTA güncellemesi tüm bölgeler için aynı anda yayınlandığından dolayı her bir U1'e ulaşması zaman alacaktır. Güncelleme henüz dağıtılmaya başlamadı, ancak birkaç gün içerisinde tüm cihazlara ulaşacağı düşünülüyor.

Bu birkaç günlük süreci beklemek istemeyenler ise bu bağlantıdan dosyaları edinebilir. Tekrar hatırlatalım, konuyla ilgili bilgi sahibi değilseniz bu tarz işlemleri cihazınızda denemenizi önermiyoruz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/03/23/realme-u1-latest-update-adds-bootloader-unlocking-support/
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0