Ve Beklenen Oldu: Google, Chrome 74'ün Betasına Karanlık Mod Desteği Sundu

76
10
8
6
4
Geliştiricilere odaklı olarak tasarlanan Chrome 74, ilk betasıyla tüm platformlarda yayınlandı. Gelen tüm özelliklerin yanı sıra Windows için karanlık mod da betaya dahil edildi.

Bir süredir beklenen Google Chrome 74'ün betası nihayet yayınlandı. Windows, Mac ve Linux için yayınlanan Chrome 74'ün betası, internet sitelerindeki kontrolü size bırakarak daha rahat bir kullanım vadediyor.

Tüm bunların yanı sıra Windows için karanlık mod da Chrome 74'ün ilk betasıyla birlikte geliştiricilere sunuldu. Yayınlanan karanlık mod, Chrome logosu da dahil tamamen karanlık tonlardan oluşuyor. Bununla birlikte yayınlandığı tüm platformlarda "Animasyonları Kaldır" ve "Hareketi Azalt" adlı iki opsiyon barındıran beta sürümü, tarayıcıdaki tüm kontrolü elinizde tutmanıza yardımcı oluyor.

Chrome 74'e gelen bu özellik hakkında konuşan Thomas Steiner, şunları söyledi: "Süslü efektler, göz yoran reklamlar, animasyonlar ve otomatik oynatılan videolar bazen çok can sıkabiliyor. Hareketi ve animasyonu azaltma özelliğiyle birlikte geliştiriciler daha az hareket içeren sayfalar oluşturarak kullanıcıları memnun edebilirler. Buna otomatik video oynatmanın kaldırılması ve belirli kullanıcılara özel olarak sayfaların yeniden tasarlanması da dahil."

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/03/23/chrome-74-beta-dark-mode-windows/
76
10
8
6
4
Emoji İle Tepki Ver
76
10
8
6
4