Red Dead Online'a Zombilerin Geri Döndüğü İddia Edildi

13
5
5
1
1
Red Dead Online oyuncularının bazıları oyunda zombi gördüklerini iddia ediyor. Bu durum da akıllara "Acaba oyuna zombiler geri mi dönüyor?" sorusunu getirdi.

Kısa bir süre önce Red Dead Online'da habersiz ve rastgele bir NPC zombi ortaya çıkmıştı. Oyuncuları şaşırtan bu durum akıllara bir başka Undead Nightmare etkinliği ya da ona benzer bir etkinlik mi gelecek sorusunu getirdi. Tabii bu durum sadece ufak bir hatadan da ortaya çıkmış olabilir.

Her şey tesadüf olabilir mi?

İlk olarak zombi konusunu ele alalım. Geçen hafta gelen güncellemeden sonra oyunculardan bazıları etrafta ölü bedenler görmeye başladıklarını söylediler. Bu durum oyuncuların bir kısmının zombilerle ilgili bir etkinlik gelebileceğini düşündürse de, diğer bir kesim bunun sadece birkaç oyun hatası olabileceğini düşünüyor. Bu düşüncelerinde çok haksız sayılmazlar çünkü bu Red Dead Online için bir ilk olmaz. Hatalarıyla ve hatalarıyla ünlü olmanın kötü şöhreti üzerlerinden atmayı başaramadıkları bir gerçek. 

Oyuncuların bazıları ise mavi renkli cesetler gördüklerini söylüyorlar. Bu durum ise diğer oyuncuların birçoğunun berbat bir kolera salgını uygulamasının oyuna ekleneceğine inanmasına sebep oldu. 

Yukarıdaki fotoğrafta görünen zombi ise oyunun bataklık kısımlarında ortaya çıktı. Zaten iddiaların ortaya atılmasının asıl sebebi de bu zombi. Fotoğrafta görünen zombinin mavi olmaması ve Cadılar Bayramına 45 gün gibi bir sürenin kalmış olması da iddiaların doğru olma ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor. Oyuncuların bir kısmının havlayan bir köpek tarafından bu zombiye yönlendirildiğini söylüyor. Bu ve buna benzer spekülasyonlar iddiaların gerçek olma ihtimalini artırıyor.

Bir önceki oyununda görmüş olduğumuz Undead Nightmare'in 2010 yılının Cadılar Bayramında geldiğini de düşünecek olursak, yine bir Cadılar bayramından buna benzer bir etkinlik görebiliriz. Her ne kadar ihtimaller zombilerin yeni bir etkinlikle beraber geri döneceğini gösteriyor olsa da bu konuda Rockstar firmasından resmi bir açıklama yapılmadı. Etkinlik ya da benzeri bir şey gelecek olursa veya bununla ilgili bir haber ortaya çıkarsa sizleri bilgilendiriyor olacağız. 

Kaynak : https://www.polygon.com/red-dead-redemption/2019/9/18/20872157/red-dead-online-undead-nightmare-rumor-zombies-glitch-ps4-xbox-one
13
5
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
5
5
1
1