Rockstar, Red Dead Online İçin 'Fear of the Dark' Modunu Yayınlandı

8
5
4
1
0
Rockstar Games, satış rekorları kıran oyunu Red Dead Redemption 2’nin çok oyunculu modu Red Dead Online için yepyeni bir güncelleme paketi yayınladı. Cadılar Bayramı için yayınlanan Fear of the Dark adındaki mod, oyunculara bambaşka bir RDR2 deneyimi yaşatacak.

Geçtiğimiz mayıs ayında piyasaya sunulan Red Dead Online, Rockstar Games’in bir diğer çok oyunculu modu GTA Online kadar büyük bir etki yaratmayı başaramamıştı. Stüdyo, bir süredir RDR2’deki oyuncuları buraya çekmek için çalışıyordu. Yarın kutlanacak Cadılar Bayramı için Fear of the Dark adında yeni bir online mod yayınlayan Rockstar Games, oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor.

Red Dead Online Fear of the Dark modu, 12 Kasım 2019 tarihine kadar oynanabilir olacak. Stüdyo, yeni modu 3 Kasım’a kadar oynayan oyuncuların 3 kat fazla altın ve 2 kat fazla RDO $ kazanacaklarını söylüyor.

Fear of the Dark modunda oyuncuları neler bekliyor?

fear of the dark

Yeni modda, olağanüstü hızlı ve güçlü olan Night Stalkers ve normal insanlardan oluşan Hunters olmak üzere iki farklı taraf bulunuyor. Night Stalkers rolünü seçtiğiniz takdirde yapmanız gereken iki şey var: Hunters tarafını öldürmek ya da zaman dolana kadar hayatta kalmak.

Yok ben sıradan insanlardan olacağım derseniz de, Night Stalkers’ların durdukları yerlerin etrafına saçılmış olan kafatası maskelerini toplayarak, kendi silahlarınızı güçlendirmeniz ve Night Stalkers’ları bertaraf etmeniz gerekiyor.

rdr2 online

Rockstar Games ayrıca Legendary: Bounty Tobin Winfield görevi ile ilgili de bazı detaylar sundu. Oyuncular, zimmetine para geçiren ve şu anda Thieves' Landing çevresinde saklanan eski belediye başkanı Tobin Winfield’ı yakalamaya çalışacak.

Yeni güncelleme ile Wheeler, Rawson & Co. kataloğuna Tobacco Hat, Thacker Hat, Torranca Coat, Manstilla Poncho, Creswell Skirt, Sierra Boots ve Pickett Boots dahil olmak üzere birçok yeni öğe eklendi. Son olarak, modu 3 Kasım’a kadar oynayanlara Creature, Swine ve Masquerade maskelerinin hediye olarak verileceği bilgisini de sizlerle paylaşalım.

Kaynak : https://www.rockstargames.com/newswire/article/61195/New-Fear-of-the-Dark-Mode-in-Red-Dead-Online
8
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
4
1
0