Red Dead Redemption 2'nin Yakın Zamanda PC'ye Çıkacağını Kanıtlayan Detay

39
2
1
1
0
Red Dead Redemption 2'nin Yakın Zamanda PC'ye Çıkacağını Kanıtlayan Detay
Çıktığı günden itibaren yılın en iyi oyunu olarak gösterilen, bir Rockstar Games başyapıtı olan Red Dead Redemption 2’nin PC’ye çıkış tarihi yakın zamanda açıklanabilir.

Red Dead Redemption 2, çıktığı günden beri yılın en iyi olarak oyunu olarak gösteriliyor ancak Rockstar Games’in GTA V’ten devam ettirdiği gelenekten dolayı oyun, ilk olarak PS4’e, ardından PC’ye çıkıyor. PS4 oyuncuları oyuna doydu ve şimdi sıra PC oyuncularında.

Oyunun PC çıkış tarihi uzun süredir bekleniyordu. Austrailan Classification Board'da yaşanan bir gelişme, oyuncuları heyecanlandırdı. Yakın zamanda RDR 2’nin PC için çıkış tarihini duyabiliriz.

Red Dead Redemption 2, PC için derecelendirildi:

Red Dead Redemption 2, Austrailan Classification Board isimli sitede PC için derecelendirildi. Sitede oyun, 15 yaş üstüne uygun olarak belirlendi ve "Bilgisayar Oyunu" kategorisine yerleştirildi. Red Dead Redemption 2'nin 20 Ağustos 2019 tarihinde derecelendirilmesi, oyunun çapraz platform derecelendirilmesini almasının 11 ay sonrasında gerçekleşti.

İçerisinde bulunduğumuz yıl boyunca oyuncular ve eleştirmenler, oyunun PC’ye çıkış tarihinin bu sene içerisinde açıklanacağına dair ortaya birçok teori atıyordu. Hatta bir programcıya ait LinkedIn sayfasında kişinin RDR 2’nin PC versiyonunda çalışmış olduğu bilgisi veriliyordu.

Bu kadarı da yetmediyse bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Rockstar Games’in yeni Rockstar Games Launcher’ı PC için çıktı. Bu tarz bir istemcinin çıkmış olma sebebi, birçok analiste göre RDR 2’ye zemin hazırlamak. Unutmadan söyleyelim, Rockstar Games Launcher ile birlikte efsane GTA San Andreas ücretsiz dağıtılıyor.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-09-24-new-red-dead-redemption-2-rating-suggests-pc-announcement-isnt-far-away
39
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
2
1
1
0