Rockstar Games Artık Kendi PC İstemcisine Sahip (GTA San Andreas Hediyeli)

86
37
22
15
5
Ubisoft, EA, Steam ve Epic Games’in PC istemcisi (+mağazası) trenine, Grand Theft Auto serisinin yapımcısı Rockstar Games de katıldı.

Rockstar Games, PC için yeni dijital istemcisini yayınladı. İsmi ‘Rockstar Games Launcher’ olan yeni istemci, oyuncuların kolaylıkla Rockstar Games oyunlarını satın alıp oynamalarına yarayacak. Rockstar istemcisi ilk olarak birkaç GTA ve Red Dead Redemption hayranı tarafından Twitter’da keşfedilmişti. İstemci yapı olarak Blizzard’ın Battle.net sistemine oldukça benziyor.

GTA San Andreas kısa bir süreliğine ücretsiz

gta san andreas

İstemcide şu an 7 adet oyun satışta ancak Manhunt, Midnight Club veya diğer eski Rockstar Games oyunları henüz satışta değil. İstemciyi buradan indiren kullanıcılar, Grand Theft Auto: San Andreas’ın ücretsiz bir kopyasını elde edebilecekler. (Bu kampanyanın belirli bir süresi var, o yüzden acele etseniz iyi olur.)

İstemciyi indirip kurduğunuz zaman, halihazırda elinizde bulunan Rockstar oyunları direkt olarak kütüphanenizde görünüyor. Bununla birlikte, eğer oyunlara Steam üzerinden sahipseniz ‘Play On Steam’ (Steam üzerinden oyna) düğmesine tıklamanız gerekiyor. İstemcide ayrıca otomatik güncelleme ve bulut kaydı sistemi de bulunuyor.

Bu hareketin Rockstar Games oyunlarının PC’deki geleceği ile ilgili ne anlama geldiği henüz bilinmiyor ancak en fazla tahmin edilen şey bunun Red Dead Redemption 2’nin PC’ye çıkması ile alakalı olduğu. Yakında PC oyuncularını güzel haberler bekliyor olabilir.

red dead redemption 2

Rockstar istemcisinde şu an için fazla bir şey yok ancak eğer GTA San Andreas elinizde yoksa bakmaya değer diyebiliriz. Ancak bazı GTA veri madencilerine göre Rockstar istemcisindeki San Andreas, mobil porttaki oyunun temeliyle yapılmış Steam sürümü ile aynı, dolayısıyla birkaç grafik ve müzik eksikliği bulunuyor.

Kaynak : https://kotaku.com/rockstar-has-its-own-pc-games-launcher-now-1838187642
86
37
22
15
5
Emoji İle Tepki Ver
86
37
22
15
5