Red Dead Redemption 2'nin PC Sürümünün Fragmanı Paylaşıldı

10
7
2
1
1
Red Dead Redemption 2'nin PC Sürümünün Fragmanı Paylaşıldı
Bir sene önce Xbox ve PlayStation 4 konsollarına çıkan Rockstar’ın fenomen oyunlarından Red Dead Redemption 2’nin PC oyuncularına sunulmasına da çok az bir süre kaldı. Çıkışına bir haftadan az bir süre kalan oyundan ise bir fragman paylaşıldı.

Rockstar’ın ses getiren oyunlarından Red Dead Redemption 2, önümüzdeki hafta en sonunda PC’lere de yolunu bulacak. Ancak oyun çıkmadan önce yayınlanan fragmanı izleyerek de oyunun PC sürümündeki geliştirmelere bakabilirsiniz.

Oyun, normalde PlayStation 4’te de oldukça güzel görünüyordu ancak PC oyuncuları, sabırlı bekleyişlerinin ödülünü daha gösterişli bir sürümle alıyor. Rockstar, bu ayın başlarında sistem gereksinimlerinin yanı sıra oyundaki geliştirmeleri de detaylandırmıştı. Oyunun PC sürümünde geliştirilmiş ağaç, kürk ve ot dokuları, artırılmış çözünürlük ve saniye başına kare sayısı gibi birçok özellik daha yer alacak.

Red Dead Redemption 2 (Hikâyeye dair hiçbir bir şey bilmeyenler için spoiler içerebilir)

Oyunun yayınlanan fragmanı, oyunda ekibin başına gelen bazı talihsizlikleri de gösteriyor. Bu nedenle fragman, oyunun hikâyesine dair hiçbir şey bilmeyenler için 'spoiler' etkisi yaratabilir. Ayrıca fragmanın, oyunun en zayıf bölümü denilebilecek olan ekibin Karayipler’deki maceralarını göstermesi de oldukça tuhaf.

Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Oyunun PlayStation 4 sürümü Metacritic'te eleş’irmenlerden 97, kullanıcılardan 8,1 almayı başarırken Xbox One sürümü eleştirmenlerden 97, kullanıcılardan ise 7,6 puan almıştı.

Red Dead Redemption 2, 5 Kasım’da PC oyuncuları için de çıkışını gerçekleştirecek. Oyunu Rockstar Games Launcher üzerinden edinebilirsiniz.

Peki, sizin oyunun PC sürümünden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-launch-trailer/
10
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
1
1