Rekabet Artıyor: Apple AirPods'a Rakip Olabilecek Yeni Bir Beats Modelinin Tanıtılması Mümkün

25
10
4
2
1
Teknoloji devi Apple'ın en popüler ürünlerinden biri olan AirPods, yine Apple'a ait olan Beats'in üreteceği yeni bir kulaklıkla kendine rakip edinebilir.

2014'te Apple'ın satın aldığı dünyanın en popüler kulaklık üreticilerinden Beats, Apple'ın göz bebeği AirPods'a rakip olabilecek yeni bir kablosuz kulaklık tanıtmaya hazırlanıyor.

CNET, yayınladığı haberle birlikte Beats PowerBeats 3 adlı modelin kablosuz bir versiyonunun duyurulacağını açıkladı. AirPods'tan farklı olarak kulağı kavrayarak daha iyi bir ergonomi sunan PowerBeats 3'ün Siri'yi de destekleyeceği konuşuluyor.

Beats'in ürünleri en az AirPods kadar seviliyor olsa da AirPods'un sunduğu rahatlığı sunabilen bir Beats ürünü mevcut değildi. Bahsi geçen PowerBeats 3'ün kablosuz versiyonu yayınlanırsa Apple kendi içinde bir rekabet yaratabilir. Bu konuda her şekilde kârlı çıkacak olan Apple'ın yeni Beats ürünleriyle birlikte nasıl bir satış stratejisi izleyeceği merak konusu.

Yine de PowerBeats 3'ün ana odağının fiziksel aktiviteler ve spor faaliyetleri olduğunu hatırlatmakta fayda var. AirPods ise tamamen gündelik kullanım için tasarlanmış minimal bir ürün. Ortaya çıkan haberlerle ilgili ilerleyen zamanlarda daha fazla detay elde edebiliriz. Apple'ın kendi ürünlerini nasıl bir rekabete zorlayacağını her birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://mashable.com/article/beats-powerbeats-wireless-apple-airpods-competitor/#XykTJyYMiOqj
25
10
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
10
4
2
1