Xiaomi Mi 9 SE'nin Çok Yakında Tüm Dünyada Satışa Sunulması Mümkün

38
12
3
2
1
Üretilmesinin ardından sadece Çin'de satışa sunulan Mi 9 SE'nin tüm dünyada satışa sunulma ihtimali tüketicileri heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz ay sadece Çin için duyurulan Xiaomi Mi 9 SE, şirketin yeni planları dahilinde tüm dünyada satışa sunulabilir. Henüz konuyla ilgili söylentiler doğrulanmamış olsa da Mi 9 SE'yi çok yakında birçok ülkenin teknoloji mağazalarında görebiliriz.

Xiaomi Global'ın resmi internet sitesinde güncellenen yeni listede adını gördüğümüz Mi 9 SE, şirketin ürünleri yayma politikasının bir hareketi olarak listeye dahil edilmiş gibi görünüyor. Bahsi geçen listede Mi ve Redmi telefonları ayırılmış şekilde görülüyor. Mi ailesinin bulunduğu listede Mi 9 SE'nin en sonda yer alması bu konudaki beklentilerin biraz daha aşağıda tutulmasını yol açabilir.

Bilindiği üzere Mi 9 SE, Mi 9'un düşük donanımlı ve daha uygun fiyatlı modeli olarak üretildi. Cihaz, Snapdragon 712 SoC'den güç alıyor ve 6 GB RAM ile tüketiciyi karşılıyor. 5,97 inçlik Full HD+ ekrana sahip Mi 9 SE'nin aynı zamanda 128 GB'a kadar genişletilebilen bir depolama alanı bulunuyor. Unutmadan ekleyelim, Mi 9 SE'de parmak izi okuyucu ve hızlı şarj desteği de bulunuyor. Cihazın bataryasıysa 3.070 mAh büyüklüğünde.

Listenin sonunda görsek de umutlarımızı yeşerten Mi 9 SE, 48, 13 ve 8 megapiksellik üçlü kamera kurulumuyla dikkat çekiyor. Bu kadar güçlü bir arka kamera kurulumuna ön kısımdaki 20 megapiksellik öz çekim sensörü eşlik ediyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9_se_may_soon_launch_for_global_markets-news-36183.php
38
12
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
12
3
2
1