12
5
2
2
2

Geçtiğimiz günlerde, her canlının olmazsa olmazı, kendimizin de büyük bir kısmını oluşturan su hakkında herkesi düşündüren bir haber yapmıştık. Günlük hayatta içtiğimiz marka suların ne kadar tehlikeli olduğu açıklanmıştı. Bugün, aklımıza takılan ve aklınıza takıldığını düşündüğümüz sorulara cevap olmaya geldik. Tehlikeli olarak aktarılan bu marka suları alıp suyun kalitesini ölçen özel kalemimizle kendi testimizi gerçekleştirdik.

Nestle, Pınar, Damla gibi sularda bulunan ağır metalleri analiz eden akademisyenler, 43 farklı içme suyu markasının yer aldığı sonuçlarda bazı suların duş dahi alınamayacak durumda olduğunu belirtmişlerdi. Bugün yaptığımız testlerde bu konuya açıklık getirmeye çalıştık.

Marka sular, ofisimizde yer alan özel arıtma cihazından gelen su, yağmur suyu ve normal çeşme suyuna yaptığımız testlerde, marka suların araştırmalarda aktarıldığı gibi sıkıntılı olduğunu keşfettik. Bütün suların arasında da doğadan saf haliyle gelen yağmur suyunun en sağlıklı su olduğunu gördük. Onun dışında markalar arasında da çok fazla kalite farkı olduğu görülürken, özellikle bazı markaların sağlık sınırına ulaştığı söylenebilir.

Eğer, sizler de içme sularına yaptığımız testi izlemek istiyorsanız, sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

12
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
12
5
2
2
2