Riot Games Logosunu Değiştirdi, Oyuncular Hayal Kırıklığı Yaşadı

155
28
16
15
5
League of Legends oyunuyla bildiğimiz Riot Games logosunu yeniledi. Yeni logo, oyuncu komünitesinin pek de hoşuna gitmişe benzemiyor.

Riot Games, 2006 yılında kurulduğunda kendine biraz grafitiye benzeyen, hareketli bir logo seçmişti. Bu logo 13 yılın sonunda yenilendi. Firmanın resmi Twitter hesapları da profil resimlerini yeni logoyla değiştirdi.

Firmadan yapılan açıklamada, teknolojideki değişimler nedeniyle eski logonun artık amacına hizmet etmediğini söyledi. Yeni logo, Riot kurucularından Marc Merrill, Brandon Beck ve CEO Nicolo Laurent tarafından yaratıldı.

Yeni kırmızı beyaz ve daha minimalist logo, eskiden kullanılan, siyah üzerine kırmızı renkli ve League of Legends’den daha eskiye dayanan logonun yerini alacak. Serinin hayranları ise yeni logodan pek memnun değil.

Hayranlar yeni logoyla ilgili olarak oyunun resmi subredditinde büyük tepki verdi. Durumu en güzel özetleyen ise, “Kesinlikle nefret ettim, çok çirkin ve bu yüzden çok üzgünüm. Muhtemelen haftaya unuturum.” yazan bir kullanıcı oldu. Genel yorumlar ise yeni logonun sıradan olduğu, eskisi kadar havalı olmadığı ve sıradanlık hissi verdiği yönünde oldu.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/league-of-legends/riot-games-new-logo
155
28
16
15
5
Emoji İle Tepki Ver
155
28
16
15
5