Robert Downey Jr.'ın Başrolünde Olduğu 'Dr. Dolittle'dan İlk Fragman Geldi

31
3
2
2
1
Robert Downey Jr.’ın Marvel filmlerinin ardından çektiği ilk filmi olan Dr.Dolittle’ın fragmanı yayınladı. Robert Downey Jr., Dr. Dolittle’da hayvanlarla konuşabilen Dr. Dolittle karakterini canlandırıyor.

Hugh Lofting’in ünlü çocuk kitabı Doktor Dolittle’ın hikayesi, 1998 yılında sinemaya uyarlanmıştı. 1998 yılındaki uyarlamada, hayvanlarla konuşabilen Doktor Dolittle rolünde Eddie Murphy’i izlemiştik. Şimdi yeniden çekilen Dr. Dolittle uyarlamasında, Doktor Dolittle rolünde Robert Downey Jr. izliyoruz. Yeni Dr. Dolittle’ın yeni uyarlaması bu sefer çok daha macera odaklı bir anlatım ile karşımızda olacak.

doktor dolittle

Dr. Dolittle’ın fragmanında, konuşan kutup ayılarından papağanlara kadar epik bir evrenin kapıları bize açılıyor. Fragmandan, Dr. Dolitte’ın görevini anlayamıyoruz. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla konuşan kutup ayısı ve papağan gibi bir grup hayvan, Dr. Dolitte’ın arkadaşı. Ancak fragmanda, Dolittle’ı öğle yemeğinde 'yemekle' tehdit eden bir kaplan da Dr. Dolittle’ın düşmanları takımının içinde.

doktor dolittle

Yeni Dr. Dolittle uyarlaması için geri kalan detayları film vizyona girdiğinde anlayabileceğiz. Robert Downey Jr.’ın başrolünü oynadığı Dr. Dolittle, 17 Ocak 2020’de vizyonda olacak. Bakalım Robert Downey Jr., bize Dr. Dolittle performansı ile Eddie Murphy’nin Dolittle’ını unutturabilecek mi?

Kaynak : https://www.vulture.com/2019/10/dolittle-trailer-robert-downey-jr-dolittle-film-watch.html
31
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
2
1