Galaxy S20 FE Geliyor: Samsung, 23 Eylül'de Yeni Bir Telefon Tanıtacak

20
8
3
2
0
Samsung, 23 Eylül'de Tüm Hayranlar için Unpacked adlı yeni bir lansman etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Söz konusu etkinlikte, bir süredir konuşulan Galaxy S20 FE'nin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ‘dünyanın en çok satan akıllı telefon üreticisi’ unvanını Huawei kaptırmasının ardından üst üste yeni akıllı telefonlar tanıtmaya ve tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışmaya devam ediyor. 

Bir aydan biraz uzun bir süre önce düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliği ile yeni amiral gemisi Galaxy Note20’yi gün yüzüne çıkaran Samsung, bu ayın hemen başında ise Galaxy Z Fold 2’nin resmi lansmanını gerçekleştirmişti. Samsung’un giriş-orta seviyedeki yeni akıllı telefonu olan Galaxy M51 de yine geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuş ve ön siparişe sunulmuştu.

Samsung'un Tüm Hayranlar için Unpacked bilgilendirme bağlantısı, ziyaretçileri doğrudan Galaxy S20 serisinin ürün sayfasına yönlendiriyor

Samsung Galaxy S20 FE

23 Eylül tarihinde yeni bir lansman etkinliği daha gerçekleştireceğini duyuran Samsung, söz konusu lansman etkinliği için sloganını ise “Tüm Hayranlar için Unpacked” olarak açıkladı. Bu slogan, söylentileri bir süredir ortalıkta dolaşan Samsung Galaxy S20 Fan Edition’ın, söz konusu etkinlikte gün yüzüne çıkacağının bir göstergesi.

Şu ana kadar ortaya çıkan söylentiler Galaxy S20 Fan Edition’ın orijinal Galaxy S20 modellerinden farklı bir kamera kurulumu ve farklı renk seçenekleriyle tanıtılacağını ortaya koyuyordu. Samsung tarafından paylaşılan Tüm Hayranlar için Unpacked etkinliği tanıtım görseline baktığımızda, yeni renk seçenekleri hakkında bir fikir sahibi olabiliriz.

Galaxy S20 Fan Edition'ın beklenen renk seçenekleri ve tasarımı

Galaxy S20 FE renkler

23 Eylül tarihinde saat 17:00’de gerçekleştirilecek Tüm Hayranlar için Unpacked etkinliğini Samsung’un resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirsiniz. Galaxy S20 Fan Edition’ın tanıtılması beklenen etkinlik hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2020/09/13/samsung-announces-unpacked-for-every-fan-event-for-september-23/#ap-lightbox
20
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
3
2
0