Samsung, Apple'ın Adını Bağıra Bağıra iPhone 14'ü Trolledi

59
15
4
3
2
Son dönemde pek çok reklam kampanyasında Apple'a üstü kapalı göndermeler yapan Samsung, bu defa işi bir adım daha ilerletti ve doğrudan en büyük rakibinin ismini vererek seri paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın yeni iPhone serisi de dahil olmak üzere pek çok yeni ürününün tanıtıldığı bir lansman etkinliği gerçekleştirilmişti. Etkinlikten sonra iPhone serisinin donanım ve tasarım anlamında yeteri kadar ilerlemediğini düşünen pek çok kişi vardı. Steve Jobs'ın kızı bile bu konuda firmayı eleştirmişti. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung da bu fırsatı kaçırmayan markalardan biri oldu. Özellikle de internetin serbestliğinden ve karşılaştırmalı reklam özgürlüğünden faydalanan Samsung, katlanabilir bir iPhone olmamasına ve iPhone'ların 48 MP'lik kamerasına laf çarpmayı ihmal etmedi. 

Samsung, Apple'a bu defa Twitter'da yüklendi

"Katlanmak nedir, Apple?"

Aslında Samsung Mobile US ilk gönderiyi paylaştığında olacakların habercisi gibiydi. İlk gönderide Samsung, "Çarşamba günü duyurulan "inovarif" cihazlara olan tepkimizin kısa özeti." diyerek bir tweet zincirine başladı. İngilizceda sıklıkla kullanılan argo bir sözcük olan "what the f..." yerine flip ifadesini, aynı zamanda kendi katlanabilir telefonlarını hatırlatmak için kullanan Samsung, "Katlanmak nedir, Apple?" şeklinde bir tweet attı. Bu esnada da tevriye sanatını kullanarak "N'oluyo, Apple?" demeye de getirdiler. Bu gönderide ne kadar süredir katlanabilir telefonları olduğunu gösteren bir de sayaç paylaştılar. 

Sonrasında da "Katlanabilirlerde ne bekliyorsun, Apple?" paylaşımı yapan Samsung, bir kez daha katlanır telefonları ne kadar süredir pazara sürdüklerine dair bir video ekledi. Güney Koreli firmanın paylaşımları sadece katlanabilir telefonlarla kısıtlı da kalmadı. 

Son paylaşımda ise Samsung Mobile US, "48 megapiksel mi? Ha gayret Apple!" yazan bir başka videoya yer verdi. Videoda ayrıca Samsung'un amiral gemisi modelleri ile karşılaştıran firma, ne kadar süredir cihazlarında 108 MP'lik lensler kullandığını da yazmayı ihmal etmedi. 

Peki teknoloji tutkunları Samsung'un bu sataşmalı paylaşımları hakkında ne düşünüyor?

yorum

yorum

yorum

yorumlar

59
15
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
59
15
4
3
2