Samsung'dan Apple'a 'Bokeh' Göndermeli Reklam Filmi

109
20
11
4
0
Samsung'dan Apple'a 'Bokeh' Göndermeli Reklam Filmi
Akıllı telefon piyasasının iki devi Koreli Samsung ile ABD’li Apple, eğlenceli yollarla birbirlerine göndermeler yapıyorlar. Bunlardan bir tanesi de Samsung’dan geldi. Teknoloji devi, videolardaki bokeh efektini vurgulayarak Apple’a gönderme yaparken iPhone kullanıcılarını da Galaxy Note10’u tercih etmeye çağırdı.

Apple’ın iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’yu tanıtmasının hemen ardından Samsung bir video paylaştı. Şirket, paylaştığı reklam videosunda iPhone kullanıcılarını “Galaxy Note10 ile değiştirmeye” ve bokeh video özelliğine “aşık olmaya” davet etti.

15 saniyelik reklam videosunda bir kadın ve bir erkek yan yana duruyorlar. Kadın, elinde bir Galaxy Note10 tutarken erkek ise bir iPhone tutuyor ve her ikisi de bir çiftin evlilik teklifini videoya alıyorlar. iPhone’un aksine Galaxy Note10, bokeh efektiyle gerçek zamanlı olarak videonun arka planını bulanıklaştırabiliyor.

Bokeh efekti:

Samsung, yayınladığı reklam videosunda konuya “Bir şeyler mi kaçırıyorsunuz? Galaxy Note10 ile değiştirin ve Live Focus Video’ya aşık olun” diyerek değindi. Son iPhone’lar; fotoğrafta insanların, hayvanların ve nesnelerin arka planını portre moduyla bulanıklaştırabilse de hâlihazırda telefonda yüklü gelen Kamera uygulamasında bokeh video özelliği bulunmuyor ancak FiLMiC Pro gibi üçüncü parti kamera uygulamalarıyla yüzeysel de olsa bir derinlik katılabiliyor.

23 Ağutos’ta satışa çıkan Galaxy Note10, ülkemizde 9.899 liradan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini almıştı. iPhone 11 Pro ise ABD’de 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Peki burada sizin tercihiniz hangisi olurdu? Galaxy Note10 mu yoksa iPhone 11 Pro mu? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/09/13/samsung-ad-note10-vs-iphone-bokeh-video/
109
20
11
4
0
Emoji İle Tepki Ver
109
20
11
4
0