"Apple ile Samsung Birlikte Telefon Üretse Nasıl Olurdu?" Sorusunun Cevabı Konsept: iGalaxy S22 Pro Max [Video]

110
40
8
5
2
4RMD adlı bir tasarımcı, Samsung ile Apple ortak telefon geliştirse ne olurdu diye düşündü ve fikirlerini dijital bir konsept akıllı telefon olarak paylaştı. Karşınızda Samsung Apple ortak üretimi konsept akıllı telefon: iGalaxy S22 Pro Max.

Kimilerimiz "iPhone daha iyi" kimilerimiz "Samsung Galaxy daha iyi" diyor olsak da şu bir gerçek ki Apple ve Samsung, akıllı telefon sektörüne yön veren ve sektöre liderlik eden iki marka konumunda bulunuyor. Peki bu iki şirket, sektörü domine etmek adına ortak bir akıllı telefon piyasaya sürmeye karar verselerdi ortaya nasıl bir sonuç çıkardı?

Tasarımcı 4RMD, bu soruyu kendine sordu ve 'iGalaxy S22 Pro Max' konseptini oluşturdu. Tasarım açısından Samsung Galaxy S21 Ultra ile iPhone 12 Pro Max'in bir karışımı olan konsept akıllı telefon, hem Apple hem de Samsung'un tasarım dilinden izler taşıyor. Sonucun Apple ya da Samsung hayranlarını memnun edip etmeyeceği ise siz okuyucularımızın takdirine kalmış durumda.

igalaxy s22 pro max

iGalaxy S22 Pro Max, ekran tasarımı konusunda büyük ölçüde Samsung'u referans alıyor ve çentiklere veda edip delikli ekran (Infinity-O) tasarımı benimsiyor. Samsung'un en güncel AMOLED ekranına sahip olan akıllı telefon, delikli ekran tasarımına rağmen hem Face ID hem de ultrasonik Touch ID biyometrik güvenlik sunuyor.

Cihazın arkasını çevirdiğimizde Samsung'un Galaxy S21 ailesinde tercih ettiğine benzer bir kamera tasarımı görüyoruz. Cihazın ortasında bir Apple logosu yer alırken; alt kısımda Samsung logosu yer alıyor. Bu arada konsept akıllı telefonun iPhone 12 Pro Max'te olduğu gibi düz çerçevelere sahip olduğunu da belirtelim.

igalaxy s22 pro max konsepti

Peki iGalaxy S22 Pro Max kullanıcılara nasıl özellikler sunacak? 4RMD cihazın bir Apple A15 Bionic işlemciden güç alacağını, 16 GB RAM, 1 TB dahili depolama alanıyla karşımıza çıkacağını ifade ediyor. 108 MP ana kamera ve 100X zoom gibi özellikler de sunan konsept akıllı telefon, ön tarafta ise 40 MP selfie kamerasına yer veriyor. 

5.000 mAh gibi oldukça büyük bir bataryaya sahip olan konseptin en dikkat çekici özelliği ise işletim sistemi tercihi özelliğine sahip olması. Yani konsept akıllı telefon, Apple hayranları tarafından iOS, Samsung hayranları tarafından One UI ile kullanılabilecek. O halde son sözü size bırakalım; Samsung ile Apple'ın ortak bir akıllı telefon geliştirmesini ister miydiniz?

iGalaxy S22 Pro Max konsept videosu

Kaynak : https://www.concept-phones.com/apple/what-if-apple-and-samsung-made-a-phone-together-heres-the-igalaxy-s22-promax-concept/
110
40
8
5
2
Emoji İle Tepki Ver
110
40
8
5
2