Samsung'dan Üç Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Daha Gelebilir

13
1
1
1
0
Güney Koreli bir Twitter hesabından ortaya atılan iddialara göre Samsung, üç yeni katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefonlardan birinin hem içe hem dışa katlanacağı, diğerinin ise uygun fiyatlı olacağı belirtiliyor.

Katlanabilir akıllı telefonlar özellikle geçtiğimiz yıl tüketicileri fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X ile başlayan akım, Xiaomi CEO’sunun da kendi katlanabilir akıllı telefon prototiplerini gösterdiği video ile iyiden iyiye ses getirmişti.

Bununla birlikte katlanabilir akıllı telefonlar, büyük bir gürültüyle tanıtılmış olmalarına rağmen istenilen popülerliğe bir türlü ulaşamadı. Tasarım ve fiyatlandırma konusundaki sorunlar, günümüzde Samsung’u katlanabilir akıllı telefon sektöründeki tek oyuncu haline getirdi.

fold 2

Güney Koreli bir Twitter hesabının aktardığı bilgilere göre Samsung, katlanabilir akıllı telefon serisini sürdürme konusunda oldukça kararlı ve şirket şu anda Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold Lite ve Galaxy Z Fold S olmak üç farklı katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Twitter hesabının iddiasına göre Galaxy Z Fold 3, adından da anlaşılacağı üzere Samsung’un bir sonraki amiral gemisi katlanabilir akıllı telefonu olacak. Diğer iki cihaz ise şirket için birer ilki ifade ediyor.

Samsung galaxy Z Fold 2

İddiaya göre Galaxy Z Fold Lite, Ultra İnce Cam olarak Türkçeleştirilen UTG yerine plastik malzemeden geliştirilen bir ekran kullanacak. Cihaz, malzeme kalitesinden feragat ederek 1000 doların altında, yani Galaxy Fold’un neredeyse yarı fiyatına satışa çıkacak.

Galaxy Z Fold S ise tamamen gizemli bir katlanabilir telefon. Twitter hesabının iddiasına göre Samsung Galaxy Z Fold S, hem içe hem de dışa katlanabilen bir akıllı telefon olacak. Şu ana kadar böyle bir akıllı telefon hiç görmediğimizden söz konusu iddianın doğruluğu konusunda bir şey söyleyemiyoruz.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2020/08/samsung-developing-three-new-foldable-smartphones.html
13
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
1
0