5
3
2
2
0

Bu videomuzda dünyanın ilk 4 arka kameralı telefonu Galaxy A9'un kutu açılımını gerçekleştiriyoruz. Her şeyden önce telefonun arka panelinin mükemmel göründüğünü söylememiz gerek. Bununla birlikte bu panelin parmak izi tutmadığını belirtmeliyiz. Elbette görsel olarak ne kadar şık olsa da telefonla ilgili en çok dikkat çeken nokta 4 arka kamerası oluyor.

Hangi Kamera Ne İşe Yarıyor?

  • Ana Kamera: Standart ‘otomatik’ fotoğraf çekimlerinizde kullanacağınız 24MP çözünürlüğe ve f/1.7 diyafram açıklığına sahip.
  • Telefoto Kamera: 10MP çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip olan bu kamera, 2x optik yakınlaştırma sağlıyor.
  • Geniş Açı Kamerası: 8MP çözünürlüğe sahip olan bu kamera, 120 dereceye kadar geniş açılı fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.
  • Derinlik Kamerası: 5MP çözünürlüğe ve f/2.2 diyaframa sahip olan bu kameranın görevi, herhangi bir nesne ya da kişinin portre fotoğrafını çekmek istediğinizde sahneyi tanımlayarak arka planı bulanıklaştırmak olacak.

En yakın zamanda telefonun detaylı incelemesiyle sizlerle birlikte olacağız. Videoda cihazın genel görünüşüne ve özelliklerine kısaca bir göz attık. Devamı için sizleri videoyu izlemeye davet ediyoruz.

5
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
2
0