8
5
1
0
0

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, özellikleriyle dikkat çeken Galaxy Note10 serisini geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Aradan geçen yaklaşık bir yılın ardından biz de serinin en güçlü üyesi Galaxy Note10+ modelinin uzun kullanım testini sizlere sunmak istedik. Dilerseniz gelin, bir yılın ardından Note10+'ta beğendiğimiz ve beğenmediğimiz noktalara daha yakından göz atalım.

Galaxy Note10+ bir yıla rağmen hâlâ tercih edilebilir bir cihaz mı?

Ekran ve tasarım kısmından başlamak gerekirse Note10+, yaşına rağmen günümüz şartlarını sorunsuz bir şekilde karşılayabiliyor. Nispeten büyük bir ekran deneyimini kullanıcılara sunan cihaz, herhangi bir video izlerken ya da oyun oynarken oldukça etkileyici sonuçlar sunuyor.

Kamera tarafına geçtiğimizde, burada da tatmin edici sonuçlar aldığımızı söylemek mümkün. Düşük ışık ya da günlük çekimlerde başarılı sonuçlar veren akıllı telefon, aradan geçen bir yıla rağmen hâlâ ilk günkü kadar etkileyici çekimler yapabiliyor. Bu noktada can sıkıcı olabilecek tek kısım ise hem ön hem de arka kameralarda parmak izi kalması.

Donanım tarafındaysa Note10+, günümüz amiral gemileriyle yarışabilecek özelliklere sahip. Telefonda güncel oyunları akıcı bir şekilde oynayabilir, günlük işlemlerinizi kasma veya donma problemleriyle uğraşmadan halledebilirsiniz. Benzer şekilde cihazın bataryası da hâlen daha bir günü geçen bir kullanım ömrü sunuyor.

Sonuç olarak bir yaşındaki amiral gemisi, günümüzde hâlâ tercih edilebilecek bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor. 9.000 TL'lik fiyat etiketi sizin için bir problem değilse, Galaxy Note10+'ın günümüz şartlarını karşılayan bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Galaxy Note10+'ın bir yıllık kullanım deneyimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

8
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
1
0
0