9
6
3
2
1

Akıllı telefonların her geçen sene üzerine ekleyerek artan fiyatları, özellikle ülkemizde son iki senede çok can yakmaya başladı. Telefonlar bundan 2 sene önce 4000 - 5000 TL’ye amiral gemisi sınıfında satılıyorken, günümüzde bu fiyata fiyat - performans telefon satın alabiliyoruz. Bizler de bugün sizlere, amiral gemisi sayılabilecek telefonların en ucuz 2 modelini karşılaştırdık.

Apple’ın geçen senenin sonlarına doğru duyurduğu ve yüksek satış rakamlarına ulaşan iPhone XR ile Samsung’un geçen ay duyurduğu Galaxy S10E’yi karşılaştırdığımız videoda, bu iki telefonu birbirleri ile yarıştırdık.

Gerek kamera, gerek batarya, gerekse de donanım olarak karşı karşıya gelen bu ikili, donanım bakımından Samsung’un liderliğinde sonuçlanıyor olsa da iPhone XR’da yer alan iOS 12 yazılımı, kullanıcıları ikiye bölüyor. İki telefon da fiyat - performans amiral gemileri olsa da özellikle iPhone XR’ın fiyatı biraz cep yakabiliyor.

Eğer sizler de yeni bir akıllı telefonu satın almak istiyor, ancak bu konuda kararsız kalıyorsanız, videomuzu izleyerek bu iki telefon hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Herkese iyi seyirler.

9
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
3
2
1