Samsung Galaxy Watch Active, Birçok İyileştirme Getiren Bir Güncelleme Aldı

12
5
0
0
0
Samsung, Galaxy Watch Active için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellemenin boyutu 74MB olmasına rağmen, içerisinde bir ton değişiklik ve çok fazla hata düzeltmesi içeriyor.

Yakın zamanda halefinin duyurulması beklenen Samsung Galaxy Watch Active, güncelliğini hala korumaya devam ediyor. Galaxy Watch Active 2 ile ilgili söylentiler haftalardır etrafta dolanırken Samsung sanki bu söylentilere karşı çıkarmışçasına şu an piyasada olan modeline bir güncelleme getirdi. Güncellemenin boyutu küçük gibi görünmesine rağmen içerisinde bir sürü değişiklik barındırıyor.

samsung galaxy watch active

Sürüm notlarına bakıldığında, Galaxy Watch Active’e gelen yeni güncelleme, daha yeni ve geliştirilmiş Bixby’i içeriyor. Bixby, şirketin söylediği gibi görevleri daha kolay halletmenize yardımcı oluyor. Bunun yanında Samsung Health'de de birtakım değişikliklere gidiliyor. Nefes Rehberi grafiği geliştirilken ve uygulamaya düşük kalp atışı uyarısı getiriliyor.

Uygulama Tepsisi Kullanıcı Arayüzü, aradığınız uygulamaları daha kolay bulabilmeniz için geliştirildi. Bunun yanı sıra Samsung, Goodnight Mode arayüzünü de getirdi. Bu özellik açık olduğu zaman saatin arayüzü farklı bir görünüm kazanacak.

Bu güncelleme, Galaxy Watch Active için -her ne kadar öyle gözükmese de- büyük bir güncelleme. Samsung bu güncelleme ile birlikte birçok yeniliğe ve iyileştirmeye imza attı. Güncellemenin Galaxy Watch Active 2’nin duyurulması beklenen tarihten birkaç hafta önce gelmesi de şaşırtıyor. Şu anda güncelleme aşamalı olarak bütün Galaxy Watch Active kullanıcılarına yayılıyor, bu yüzden eğer güncelleme henüz size ulaşmadıysa telaş yapmanıza gerek yok, güncelleme yakın bir zamanda sizin cihazınıza da ulaşacaktır.

Güncelleme Notları:

galaxy watch active update notes

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/07/samsung-galaxy-watch-active-huge-update.html
12
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
0
0
0