Samsung, Harman Kardon Ortaklığıyla Ürettiği Yeni Ses Sistemlerini Duyurdu

21
1
1
1
0
Teknoloji devi Samsung'un yeni ses çözümlerinden biri olan Q serisi ses sistemleri, yapay zeka teknolojisiyle birlikte ortamı analiz ederek daha iyi bir deneyim sunacak.

Teknoloji dünyasının dev ismi Samsung, 2019'da piyasaya süreceği QLED TV'leri için iki yeni bar hoparlör duyurdu. Ses çözümleri konusunda oldukça profesyonel olan Harman Kardon ile birlikte çalışan şirket, Q serisi adı altında iki farklı ürünü tüketiciye sunacak.

Q serisi adı altında HW-Q70R ve HW-Q60R olarak adlandırılan iki ürün de Adaptive Sound teknolojisi kullanıyor. Adaptive Sound, ses analizi yaparak müziğin ortama uygun hale gelmesini sağlayan ve son dönemde yaygınlaşmaya başlayan bir teknoloji. Bahsi geçen her iki modelde de yapay zeka bulunuyor. Böylece Acoustic Beam teknolojisi çok daha verimli kullanılıyor.

Tüm bunlara ek olarak Dobly Atmos ve DTS:X desteğini de içerisinde barındıran Q serisi hoparlörler, 360 derecelik bir surround ses deneyimi sunabiliyor. Yeni duyuruyla ilgili konuşan Samsung çalışanı Jongsuk Chu, ürünlerle ilgili şunları söyledi:

"Sesi analiz edebilen ve ortamı buna göre adapte eden Adaptive Sound sayesinde, dinleyiciler her türlü sesin tadını çıkarabilecekler. Yeni Q serisi hoparlörler müşterilerimiz için daha iyi bir sinema ortamı yaratmayı amaçlıyor."

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/278529/samsung-q-series-soundbars.html
21
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
1
1
0