Samsung, İsviçre Çakısı Gibi Bir Telefon Patenti Aldı

40
17
6
6
0
Akıllı telefon üreticilerinden Samsung, dönebilir üç ekranı bulunan bir akıllı telefonun patentini aldı. Telefonun her noktası çok ilginç bir tasarıma sahip.

Akıllı telefon sektörünün liderlerinden olan Samsung, akıllı telefon sektörüne yeni soluklar getirmek için çalışıyor. 2019 yılında katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarıyla gündem olan, ancak yaşanan sorunlar nedeniyle Galaxy Fold'u hala piyasaya süremeyen Samsung, şimdi daha ilginç bir telefon modeli üzerinde çalışıyor.

Samsung'un aldığı son akıllı telefon patenti, çok ilginç bir tasarımı gözler önüne seriyor. Güney Koreli şirket şimdi, üç ekranı olan ve ekranların dönebildiği bir akıllı telefonun patentini aldı. Samsung bu patenti hayata geçirir mi bilinmiyor ancak bu tarzda bir akıllı telefonun duyurulması, akıllı telefon sektöründeki tüm dengeleri değiştirebilir.

İşte Samsung'un almış olduğu o patent:

samsung

Samsung'un bu yeni patenti, üçü de birbirine bağlı olan üç ekranlı bir akıllı telefonu temsil ediyor. Ancak insanın hayal gücünü zorlayan bu akıllı telefon patenti, pek çok bilinmezliği de bünyesinde taşıyor. Tek ekranlı akıllı telefonlarda bile büyük bir sorun olan batarya süresi, bu telefonda daha büyük sorunlara neden olacaktır. Bu yüzden Samsung'un çok büyük bir batarya kullanması gerekiyor ancak Samsung bu akıllı telefona nasıl batarya yerleştirecek bilinmiyor.

dönebilen telefon

Alınan patentin dikkat çekici yanlarından bir tanesi ise herhangi bir kamera ya da parmak izi sensörünün görülemiyor olması. Günümüz akıllı telefonlarında kamera çok büyük bir öneme sahipken Samsung'un bu telefon patentinde bir kameranın bulunmaması kafaları biraz daha karıştırıyor.

Modern akıllı telefonlar, birden fazla uygulamanın çalıştırılmasında fazlasıyla yeterli ve hızlılar fakat üç farklı ekranın olması, bu konuda büyük bir değişimin habercisi. Buna rağmen Samsung'un bu yapıda bir akıllı telefonu duyurması, büyük tartışmalara neden olacağa benziyor.

Bu görsellerin sadece bir patent olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Samsung bu projeyi geliştirmek için çalışmalarını sürdürebilir ya da bu akıllı telefon bir patent olarak kalabilir. Bunu ancak ilerleyen dönemlerde Samsung'dan gelecek olan duyurularla birlikte göreceğiz. Peki sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Samsung böyle bir akıllı telefon üretse satın almayı düşünür müydünüz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.igyaan.in/193924/samsung-triple-display-smartphone/
40
17
6
6
0
Emoji İle Tepki Ver
40
17
6
6
0