Samsung'dan 'Kavga Çıkarma Garantili' Reklam Filmi: "Bu Özellik Yakında iPhone'a Gelmeyecek"

64
15
4
1
1
Samsung'dan 'Kavga Çıkarma Garantili' Reklam Filmi: "Bu Özellik Yakında iPhone'a Gelmeyecek"
Samsung, tanıtımına çok kısa bir süre kalan iPhone 14 etkinliği öncesinde yayınladığı bir reklam videosuyla Apple’a gönderme yaptı. İşte Samsung’un yeni nesil iPhone’larda bile bulunmayacağını iddia ettiği reklam videosu.

Hemen hemen her alanda olduğu gibi akıllı telefon dünyasında da markalar arasında büyük bir rekabet mevcut. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikle yeni ürünlerini tanıtan Samsung, Türkiye’de çok konuşulacak bir hamle yapmıştı. Şirket, İstanbul’daki Apple Store önünde bulunan bir reklam panosunu kiralamış ve Apple’a göndermede bulunmuştu.

Teknoloji devi Samsung ülkemizdeki bir reklam panosunda Apple’a yaptığı göndermede, yeni telefonlarının diğer tüm akıllı telefonlardan daha büyük olduğunu belirtiyordu. Bugün yayınlanan bir reklam videosunda şirket yine Apple’a bir gönderme yapıyor. Ancak bu sefer reklamda Apple’ın adı da geçiyor. Gelin reklam filmine ve detaylara yakından bakalım.

“Kemerlerinizi sıkı bağlayın bu özellikler hiçbir Apple’da yok”

Samsung, Apple’ın önümüzdeki günlerde tanıtılacak iPhone 14 serisini doğrudan hedef alan bir reklam videosu yayınladı. Şirket, ’Buckle Up’ adlı videoda Galaxy S22 Ultra ve Galaxy Z Flip 4’ün yenilikçi özellikleri öne çıkarırken bu özelliklerin hiçbirinin iPhone’larda olmadığına da vurgu yapıyor.

Reklam, "Apple'ın en son lansmanı için kemerlerinizi sıkı bağlayın" diye başlıyor. Kullanıcılara bir akıllı telefondaki en yüksek çözünürlüklü kameranın kendi cihazlarında olduğunu ve Ay fotoğraflarının yalnızca Samsung telefonlarıyla çekileceği belirtiliyor. 30 saniyelik reklam, “Bu yenilik yakında size sunulacak olan iPhone’a gelmeyecek” diye bitiyor.

Apple, iPhone 14 ve 14 Pro modellerini, 7 Eylül’de tanıtacak. Bu sene Pro modellerini öne çıkarması beklenen Apple’ın, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde 8K video kaydı ve 48 megapiksel kamera çözünürlüğü gibi özellikler sunması bekleniyor.  Bu bol göndermeli reklam hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2022/09/01/samsung-throws-shade-at-apple-iphone-14/
64
15
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
64
15
4
1
1