Samsung Teknik Servis Hakkında Kullanıcı Yorumları

83
13
11
4
3
Eğer yeni bir Samsung marka cihaz aldıysanız ve alacağınız destek hakkında kafanıza soru işaretleri varsa, Webtekno olarak imdadınıza yetişiyoruz. Samsung teknik servis Türkiye şubesi, resmi Samsung teknik servis adresleri ve kullanıcıların Samsung teknik servis yorumlarından bahsettiğimiz rehberimiz size yardımcı olacaktır.

Yeni bir ürün aldığınız veya almak istediğiniz zaman yapacağınız ilk şey, o marka hakkında yorumlara bakmak olur. Genellikle kullanıcıların o spesifik ürün ya da markanın destek hattı hakkında yaptığı yorumları okur ve kafamızı ona göre şekillendiririz. Bunların dışında en önemli unsurlardan biri de o markanın teknik servisidir.

Bu içerikte en popüler teknolojik ürün markalarından biri olan Samsung’un teknik servisi hakkında konuşacağız. Samsung teknik servis ağını hangi firmanın yürüttüğünü, resmi teknik servis şubelerinin nerede bulunduğunu ve Samsung teknik servis hakkındaki kullanıcı yorumlarını görmek için içeriğimize geçelim.

Samsung Teknik Servis ağını Türkiye’de hangi firma yürütüyor?

samsung teknik servis

Samsung, Türkiye'de 14 farklı iş ortağı ile teknik servis ağını yönetiyor. Bu ortakların her biri Yetkili Teknik Servis olarak adlandırılıyor. Bunun dışında gördüğünüz, diğer teknik servisler ise Samsung tarafından yetkilendirilmemiş olan, bağımsız servisler. Eğer garantili cihazınızın garanti dışına çıkmamasını istiyorsanız, gideceğiniz servisin resmi yetkili olduğuna dikkat etmenizi tavsiye ederiz. 

Sorun yaşayan herkes illa servise gitmek zorunda değil: Samsung Members ve Çağrı Merkezi'ni aramayı deneyin:

Samsung'un Türkiye'deki Yetkili Servis ağı dışında, kurumsal olarak kendi bünyesinde sunduğu hizmetleri de var. Örneğin Samsung Members ile sorunlarınıza ilişkin yanıtlara hızlıca ulaşabilirsiniz. Elbette Samsung Çağrı Merkezi'ni arayarak, cihazınızla servise gitmeden önce destek talep edebilirsiniz. Eğer sorununuz bu iki yolla düzelmiyorsa, Akıllı Servis Merkezi devreye giriyor. 

Samsung Electronics Türkiye'nin Akıllı Servis Hizmeti ne anlama geliyor?

Mayıs 2019'dan bu yana faaliyette olan Akıllı Servis Hizmeti, doğrudan Samsung'a bağlı olan operasyonel bir süreç. Şu an için 9 ilde 25 Akıllı Servis Merkezi bulunuyor ve bu sayı giderek artıyor. Bir Akıllı Servis merkezinde müşterilerin talepleri 1 saat içerisinde çözüme kavuşabiliyor. Eğer sorununuz 1 saat içinde çözülmez ise Akıllı Servis Merkezi'nden yedek telefon talep etme hakkınız doğuyor. Nitekim Samsung, tüm taleplerin %90 oranında ilk 1 saatte tamamlandığını söylüyor.

Ayrıca Samsung, Akıllı Servis Merkezleri'ne giden müşterilerin en fazla 4 dakika içinde bir yetkili tarafından karşılandığını da söylüyor. Eğer cihaz değişimi şart olduysa, müşterilere tüm aksesuarları içeren kapalı bir kutuda yeni cihazlar teslim ediliyor.

Resmi Samsung Teknik Servisleri nerede bulunuyor?

samsung teknik servis

Samsung'un Türkiye'de 14 farklı şirket ile Yetkili Teknik Servis ortaklığı olduğunu söylemiştik. Bunun yanında 9 şehirdeki 25 Akıllı Servis Merkezi de bulunuyor. Elbette Samsung servisleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi şehirlerde daha yaygın ama artık daha küçük şehirlerin merkezlerinde de resmi olarak yetkilendirilmiş servisler bulunuyor. Dilerseniz Samsung'un buradaki internet sayfasından hangi ürün için servise ulaşmak istediğinizi bildirin, en uygun ve en yakın servise ulaşın.

Samsung Teknik Servisleri hakkındaki güncel kullanıcı yorumları:

Sosyal medyada ve diğer platformlarda iletilen yazılı mesajlar ve videoalardan hareketle, sizlere net veriler sunmamız çok zor. Bildiğiniz gibi sosyal medyada bu konuda çok fazla hatalı, manipülatif bilgi yer alabiliyor. Bu durum sadece Samsung değil, tüm firmalar için dünyanın her yerinde geçerli.

Bu nedenle Samsung Teknik Servis ağı hakkındaki düşüncenizi aşağıdaki anketimize katılarak belirtebilirsiniz. Ayrıca yorum iletmek isterseniz, en alttaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.

83
13
11
4
3
Emoji İle Tepki Ver
83
13
11
4
3