Samsung, Hayran Selfie'lerini Galaxy S10 5G ile Birlikte Uzaya Gönderecek

26
14
5
2
1
Samsung, Hayran Selfie'lerini Galaxy S10 5G ile Birlikte Uzaya Gönderecek
Samsung, 50. yıl dönümünü heyecan verici ve ilginç bir yarışma ile kutluyor. Şirket, yüksek irtifa balonları ile birlikte bir Samsung Galaxy S10 5G'yi stratosfere yollayacak ve Samsung hayranları bununla birlikte bir selfie yollama fırsatı yakalayacak.

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung, 50. yıl dönümünü kutlamak için ilginç bir yarışma başlattı. SpaceSelfie isimli bu yarışma kapsamında Samsung, bir adet Galaxy S10 5G modeli akıllı telefonunu yüksek irtifaya uçabilen bir balona bağlayarak stratosfere yollayacak. Yarışmaya katılan kişilerin ödülü ise gerçekten kazanmaya değecek bir ödüle benziyor.

SpaceSelfie isimli bu etkinliğin heyecanlı olmasının sebebi ise şu: Etkinlik sonunda Samsung Galaxy S10 5G'nin arka plana Dünya denk gelecek şekilde bir fotoğrafı çekilecek. Bu sırada telefonun ekranında yarışmaya katılan hayranlardan kazananların fotoğrafları gözükecek. Yani bu da yarışmanın kazanılması durumunda stratosfere çıkmış bir Samsung Galaxy S10 5G'nin yüzü siz olacaksınız ve arka planda da Dünya duracak demek oluyor.

Her türde fotoğraf göndermek serbest

Kazananların rastgele seçileceği bu yarışmaya istenilen türden fotoğraf ile katılım mümkün. Yarışmacılar isterlerse kendi fotoğraflarını, isterlerse arkadaşlarıyla çekilmiş bir fotoğrafı veya isterlerse evcil hayvanlarının fotoğraflarını yarışma sayfasına gönderebiliyorlar. 31 Ekim tarihine kadar katılımları devam eden yarışmanın sonucu 1 Kasım tarihinde açıklanacak.

Etkinliğin heyecan verici ve ilginç olmasının yanı sıra kötü bir haberimiz var: Yarışmaya maalesef direkt olarak ülkemizden katılamıyorsunuz. Bu bizler için kötü bir haber olsa da yarışmanın sonucunda nasıl fotoğraflar ortaya çıkacağı merak konusu. Samsung'un yaptığı bu yarışma eğer bizim ülkemiz için de geçerli olsaydı katılır mıydınız? Yorumlar kısmında fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın. :)

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-will-send-your-selfie-and-a-galaxy-s10-5g-into-the-stratosphere/
26
14
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
14
5
2
1