21
7
6
5
4

2019’a girdiğimiz bu günlerde özellikle ülkemizde artan döviz kurları ve yüksek vergilerle birlikte son model akıllı telefonların fiyatı astronomik rakamlara ulaştı. Hal böyle olunca kullanıcılar daha uygun fiyatlı alternatif akıllı telefonlara yönelmeye çalışıyor. Bugün sizlere “2019” için bile akarı kokarı olmadan kullanılabilir olan 5 akıllı telefon tanıttık.

Videoda yer alan akıllı telefonların hepsinin ortak özelliği, PUBG gibi oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırması olarak gösterilebilir. Performans olarak hala kaliteli olan bu telefonlar, kamera, batarya performansı gibi özelliklerle de alıcılarını en azından 2 yıl daha mutlu edecek gibi görünüyor.

Videoda yer alan telefonlara baktığımızda her birinin döneminin amiral gemisi sınıfında telefon olduğunu görüyoruz. Bunlar; Xiaomi Mi 6, Galaxy S8 Plus, Huawei Mate 10, iPhone 7 ve Sony Xperia XZ1. Her birinin kendine has özellikleri bulunurken, birleştikleri ortak noktalar; günümüz şartlarına göre hala sorunsuz çalışmaları ve fiyat konusunda günümüz telefonlarına göre çok daha uygun olmaları olarak gösterilebilir.

2000 TL ila 4500 TL arasında yer alan bu telefonlar, hala bazı kullanıcılar için yüksek fiyat olarak kabul edilse de kesintisiz bir oyun deneyimi yaşamak ve en azından 1 - 2 yıl daha telefonu gönül rahatlığı ile kullanmak isteyenler için önerdiğimiz cihazlar. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum.

21
7
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
21
7
6
5
4