5
4
2
1
0

Apple’ın iPhone X ile birlikte hayatımızdan çıkardığı Home tuşu, hala pek çok iPhone kullanıcısının özlediği bir özellik konumunda. Telefonu işlevsel kullanmak adına çok büyük katkı sağlayan home tuşunu hala arayanlar için özel bir aparatı test ettik. Elimizdeki iPhone XR için aldığımız home butonunu test ettiğimiz videoda, benzeri aparat arayanların ne ile karşılaşacaklarını da göstermiş olduk.

Videoda incelediğimiz modelde, şarj girişine takılan home butonu aparatı, üzerinde bulunan şarj girişi ve 3.5 mm kulaklık girişi ile teoride son derece işlevsel bir ürünmüş gibi görünüyor. Aparatın home butonundaki takılmaları ve büyüklüğünü düşündüğümüzde ise kullanış bakımından bir takım sıkıntılar bizleri karşılıyor.

Home butonunu kullanmak için son derece sert bir şekilde bastırmak zorunda kaldığımız aparat, şarj ile kulaklık girişini aynı anda kullanmaya geldiğinde fazlasıyla işinize yarayacaktır. Yine de bu işlevleri çok daha küçük bir aparatla kullanabildiğiniz için, bu ürünün kullanılabilirliğini sorgulayabiliriz. Yeni iPhone’unuzda home tuşunu kullanmak istiyor, üstelik telefonu şarj ederken kulaklıktan müzik dinlemek istiyorsanız, incelediğimiz videoya hızlıca göz atabilirsiniz.

5
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
0