Skoda, Enyaq ve Enyaq Coupe İçin En Üst Donanım Seviyesine Sahip Laurin & Klement'i Duyurdu!

6
2
0
0
0
Skoda’nın yeni elektrikli modelleri Enyaq Laurin & Klement duyuruldu. Enyaq ve Enyaq Coupe’ın en yüksek donanımlı seviyesi olan Laurin & Klement, daha büyü bir batarya, daha fazla güç ve kısa şarj süreleri ile geliyor.

Skoda’nın en donanımlı versiyonu olan Laurin & Klement, Enyaq ve Enyaq Coupe için duyuruldu. Enyaq Laurin & Klement, diğer tüm yeni elektrikli araçlarda kullanılacak olan 210 kW güce sahip elektrik motoruna sahip olacak. Bu da aracın, 282 beygir güce sahip olduğu anlamına geliyor. 

Arkadan itişli araç, 570 kilometreye kadar menzil sunarken, yarım saatten az bir sürede de yüzde 10’dan yüzde 80 şarj seviyesine çıkabiliyor. Gelin yeni Enyaq Laurin & Klement’i beraber inceleyelim.

Enyaq L&K, Hızlı Şarj Özelliği ile Geliyor

Yeni Enyaq L&K, Skoda’nın gelecekte diğer tüm elektrikli araçlarında kullanacağı 210 kW güç üreten bir elektrik motoruna sahip. Bu da aracın 282 beygir güce sahip olduğu anlamına geliyor. 

Laurin & Klement donanım seviyesinin hem arkadan itişli hem de dört tekerlekten çekişli versiyonları bulunuyor. Enyaq Laurin & Klement 85 olarak adlandırılan model, Enyaq 80 olarak adlandırılan modele göre yaklaşık 80 beygir daha fazla güce sahip.

Enyaq Laurin & Klement versiyonu, 570 kilometreye kadar menzil sunabilirken; Enyaq 80 ise 544 kilometreye kadar menzil sunuyor.

Daha güçlü elektrik motorları sayesinde aracın 0-100 km/s hızlanma süresi, 6.7 saniyeye iniyor. 30 dakikadan daha kısa bir sürede yüzde 10'dan yüzde 80'e kadar akü şarj süresi bulunan Enyaq L&K; müşteri geri bildirimlerine dayanarak, navigasyon verilerini de kullanan akü ön ısıtma yönetimine sahip.

Kaynak : https://www.skoda-storyboard.com/en/press-kits/new-skoda-enyaq-laurin-klement-press-kit/
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0