Skyrim Together’ın Geliştiricileri Ölümle Tehdit Edildi

41
6
4
3
2
Skyrim’in 'birlikte' modu Together’ı geliştiren ekip, topluluk üyelerinden 'ölüm tehdidi' aldıklarını söyledi.

Bu ay yayımlanan mod raporuna göre Skyrim Together'ın geliştiricilerinden olan Yamashi, geçtiğimiz ay “topluluğa hiçbir şey borçlu olmadığını” söylediği için özür diledi. Geliştirici ekip, Yamashi’nin yorumlarının “çok fazla baskı ve hayal kırıklığının sonucu olduğunu” söyledi. Ancak topluluk üyeleri Yamashi’yi rahat bırakmadı.

Mart ayından bu güne kadar, topluluğun bir kısmı Yamashi’yi taciz ediyor, hatta toplu ölüm tehditleri gönderecek kadar ileri gidiyor. Ekip, Yamashi’nin yorumunun azınlık saldırgan kitleye yönelik olduğunu söyledi ve bu tehditleri edenleri raporlayıp şikayet edeceklerini açıkladı.

Skyrim Together modu ise, bu ay Skyrim Script Extender’in kodlarını kullandığı için özür dilemek gibi başarısızlıklardan sonra çalışmalarına etkin bir şekilde tekrar başladı. Geliştirici ekip, bundan sonra her aşamada en son koda dayanarak yeni bir kod derlemeyi amaçladıklarını söyledi. Bu bir risk çünkü bu çalışma işe yaramayabilir ve oldukça zorlayıcı bir iş. Geliştiriciler şu an modun tam olarak stabil çalışmadığını ve çok fazla hatanın olduğunu söyledi ve modu şu an için tavsiye etmediklerini belirttiler.

Skyrim Together modunun açık betasının çıkış tarihi henüz belli değil.  

Kaynak : https://www.pcgamer.com/skyrim-together-modders-reveal-death-threats-from-community/#comment-jump
41
6
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
41
6
4
3
2